17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: Ο Τραμπ υπόσχεται ότι θα επιστρέψει «σύντομα» στην προεκλογική του εκστρατεία

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, ανήγγειλε χθες Δευτέρα ότι θα ξαναρχίσει «σύντομα» την προεκλογική του εκστρατεία, λίγο πριν αναχωρήσει από το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ, όπου είχε εισαχθεί, για να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

«Θα επιστρέψω στο πεδίο για την προεκλογική εκστρατεία μου σύντομα!!!», ανέφερε μέσω Twitter ο Ρεπουμπλικάνος, που διεκδικεί την επανεκλογή του στην προεδρία την 3η Νοεμβρίου, συμπληρώνοντας στην ίδια ανάρτηση ότι «τα μέσα ενημέρωσης που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις δεν μεταδίδουν παρά ψευδείς δημοσκοπήσεις».

Ο Αμερικανός πρόεδρος βγήκε χθες Δευτέρα από το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ, όπου του προσφέρθηκαν φροντίδες μετά τη μόλυνσή του από τον κορονοϊό, κι επέστρεψε στον Λευκό Οίκο.

Φορώντας μάσκα, βάδισε από την κεντρική είσοδο ως τη λιμουζίνα που τον μετέφερε στο προεδρικό ελικόπτερο, το Marine One, για τη σύντομη πτήση της επιστροφής στο κτήριο της αμερικανικής προεδρίας, σφίγγοντας τη γροθιά και κατόπιν υψώνοντας τον αντίχειρα προς τις κάμερες προτού μπει στο αυτοκίνητο.

Όταν δημοσιογράφος φώναξε την ερώτηση πόσοι άνθρωποι έχουν μολυνθεί στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ αποκρίθηκε «ευχαριστώ πάρα πολύ».

Βγήκε από το ελικόπτερο, συνεχίζοντας να φορά μάσκα, σε ένα σημείο του περιβόλου της προεδρίας με γρασίδι. Ανέβηκε μερικά σκαλιά, έβγαλε τη μάσκα, ύψωσε ξανά τον αντίχειρα και στάθηκε μπροστά στις κάμερες, με το πρόσωπο ακάλυπτο, για αρκετές στιγμές.

Ο Ρεπουμπλικάνος δήλωσε κατόπιν πως αισθάνεται «πολύ καλά».

 

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Αποκαλυπτήρια της προτομής του Χαρίλαου Τρικούπη στον Ισθμό της Κορίνθου

Πραγματοποιήθηκε η λιτή τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του αείμνηστου Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Χαρίλαου Τρικούπη, στην περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου. Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας. Πρόκειται για πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το μεγάλο όραμα και σχέδιο, του Χαρίλαου Τρικούπη, ο Ισθμός της Κορίνθου, ήταν κάτι που ενέπνευσε την Περιφερειακή Αρχή, ώστε να […]

Ανακοίνωση ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ για τον αγώνα με την Τροιζήνα

  Το Δ.Σ. του EPMH KIBEPIOY αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής που ανταποκρίθηκε στο εγχείρημα της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα με τον Τροιζηνιακό, το οποίο είχε τεράστια απήχηση και μεγάλη θεαματικότητα. Eυχαριστούμε τον Πρόεδρο της EΠΣA Βασίλη Σιδέρη για τις άμεσες ενέργειες σχετικά με την έγκριση της αναμετάδοσης του […]