20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ηρακλής Καρυάς: «Μπαμ» με τον Ηλία Αναστασάκο !

Μεταγραφικό “μπαμ” απο την ομάδα μας, καθώς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός έμπειρου παίκτη και δεινού “εκτελεστή” που έχει περάσει από μεγάλες ομάδες της Α’ Εθνικής και έχει πετύχει πολλά γκολ. Ο λόγος για τον ΗΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ο οποίος θα κοσμεί τα γήπεδα της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ την φετινή χρονιά

. Ηλία καλώς όρισες στην οικογένεια του Ηρακλή!!!!

Η διοίκηση της ομάδα μας δυσκολεύτηκε αρκετά να αποσπάσει την υπογραφή του έμπειρου επιθετικού καθώς είναι ακόμα περιζήτητος αλλά τέλος καλό, όλα καλά και οι φίλαθλοι του Αργολικού ποδοσφαίρου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά έναν τόσο σπουδαίο ποδοσφαιριστή!

Εκτός από τον Ηλία, η ομάδα μας φέτος έχει αποκτήσει εννέα παίκτες οι περισσότεροι νεαρής ηλικίας ενώ στον ΗΡΑΚΛΗ επέστρεψε ένα δικό μας παιδί ο Ευάγγελος ΔΑΜΑΛΑΣ!!! Η ομάδα μας συγκεκριμένα απέκτησε τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Ιωάννη ΜΑΜΜΩΝΑ και τους: ΑΡΓΥΡΑΚΗ Σωτήρη, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Νικόλαο, ΣΕΡΡΟ Βασίλειο, ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ Νικόλαο, ΑθΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, ΧΑΣΑΠΗ Σπυρίδων, GRUSCEAN ION και ΤΣΑΙΡΗ Γεώργιο!! Τους ευχόμαστε καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ και επιτυχίες!!!

O ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ έχει μεγάλη εμπειρία από την Α’ Εθνική καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ιστορικές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, η ΛΑΡΙΣΑ, Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και πολλές άλλες… Είναι γεννημένος στις 03-03-1978 και αγωνίζεται στην ΕΠΙΘΕΣΗ!! Αξίζει να σημειώσουμε ότι την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον ΑΡΗ Σκάλας τον οποίο και βοήθησε να ανεβεί στην Γ Κατηγορία!!!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην διοίκηση της ομάδας που κατάφερε να ενισχύσει την ομάδα με έμπειρους αλλά και πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί την φετινή χρονιά!!!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΡΥΑΣ

Περισσότερα Άρθρα

Διπλό τζακ ποτ στο Τζόκερ

Χωρίς νικητές στις δύο πρώτες κατηγορίες ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (8/12) η κλήρωση του Τζόκερ, που μοίραζε 7,6 εκατ. ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ είναι οι: 3, 25, 30, 35, 44 και Τζόκερ το 14.

Μαρία Σάκκαρη: Θαυμαστής της έκανε πρόταση γάμου κατά την διάρκεια αγώνα της

Σε ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι τένις ώστε να μαζευτούν χρήματα για τα θύματα πολέμου στην Ουκρανία αγωνίστηκε το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Σάκκαρη. Μαζί της αγωνίστηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον οποίο εντυπωσίασαν για άλλη μία φορά το κοινό που μαζεύτηκε να τους απολαύσει. Κατά την διάρκεια του αγώνα όμως συνέβη κάτι αναπάντεχο. Συγκεκριμένα, […]