19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδος ευχαριστεί την εταιρεία SINGER

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδος αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της την εταιρεία SINGER και ιδιαίτερα στην αντιπρόσωπό της στο Νομό Αργολίδος κα. ΚΟΝΤΟΥ Γεωργία.

Η αυθόρμητη και εθελοντική πρωτοβουλία της εταιρείας να κατασκευάσει και να προσφέρει επαναχρησιμοποιούμενες – πλενόμενες μάσκες προσώπου σε όλους τους αστυνομικούς που υπηρετούν στη Δ.Α Αργολίδας συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να συνεχιστεί με ασφάλεια το δύσκολο και καθημερινό έργο τους στην προσπάθεια αντιμετώπισης της εξάπλωσης του COVID 19 και των αρνητικών συνεπειών του, εφόσον τόσο ατομικά όσο και συλλογικά οι αστυνομικοί αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού συνόλου.

Εν μέσω της πανδημίας και των συνεπειών της, η από μέρους της εταιρείας στήριξη της καθημερινής προσπάθειάς μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του υψηλού αισθήματος ατομικής και συλλογικής ευθύνης, που αυτές τις κρίσιμες ώρες καλούμαστε όλοι να επιδείξουμε.

Τέτοιες ενέργειες μας κάνουν να συνεχίζουμε με μεγαλύτερο ζήλο το έργο μας δεδομένου ότι η πολιτεία για ακόμα μια φορά φαίνεται κατώτερη των περιστάσεων. Ευτυχώς η ιδιωτική πρωτοβουλία ορισμένων πολιτών έρχεται να καλύψει αυτό το κενό.

Η Ένωση μας στέκεται δίπλα σε όλα τα μέλη της και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει όλα τα μέσα ατομικής προστασίας που απαιτούνται.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ

Περισσότερα Άρθρα

Δυο Χριστουγεννιάτικα Δέντρα θα ανάψουν φέτος στο Ναύπλιο

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες της δημοτικής αρχής του Δήμου Ναυπλιέων ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και βέβαια της λειτουργίας για 7η συνεχόμενη χρονιά του «Πάρκου του Αη Βασίλη» που φέτος θα λειτουργήσει στην πλατεία Καποδίστρια. Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο θα γίνει το Σάββατο […]

Δημήτρης Καμπουράκης: Το κλαδί και το δέντρο

Όταν ήμουν πιτσιρίκι, μ’ έπαιρνε ο πατέρας μου την προπαραμονή των Χριστουγέννων και βγαίναμε να κόψουμε δέντρο. Ναι, την προπαραμονή στολίζαμε, όχι από τα μέσα Νοεμβρίου. Και ναι, κόβαμε το δέντρο, δεν το αγοράζαμε. Και δεν ήταν δέντρο ολόκληρο, ένα πυκνό κλαδί κόβαμε από κάποιο μεγάλο δέντρο κι ο πατέρας μου το έστηνε στη σάλα […]