18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Ανάσταση στον Άγιο Γεώργιο Ναυπλίου

Η Ανάσταση στον Μητροπολιτική Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο
Την Αναστάσιμη ακολουθία στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019.

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα ο Μητροπολίτης Αργολίδος το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου έψαλλε το Χριστός Ανέστη κάτω από τον χαρμόσυνο ήχο των κωδωνοκρουσιών από όλες τις εκκλησίες του Ναυπλίου. Την Αναστάσιμη Ακολουθία παρακολούθησε πλήθους πιστών.

Μεταξύ άλλων ήταν ο βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ. Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, o Χρήστος Αντωνόπουλος υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος , Δημοτικοί σύμβουλοι, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του Νομού.

Περισσότερα Άρθρα

Κλειστές οι ακτοπλοϊκές γραμμές Ζακύνθου – Κυλλήνης και Κεφαλονιάς – Κυλλήνης, λόγω των ισχυρών ανέμων

Στα νησιά του Ιονίου, ξεκίνησε το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, να σαρώσει τη χώρα τις επόμενες ώρες με κύρια χαρακτηριστικά, τους δυνατούς ανέμους, τις καταιγίδες και το χαλάζι. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν, απαγορεύτηκε ο απόπλους από τα λιμάνια της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και της Κυλλήνης Αναλυτικότερα, […]

Ραφήνα: Την Τρίτη στον ανακριτή ο 45χρονος – Πώς γλίτωσε η 13χρονη – Τα στοιχεία του σύντομα στη δημοσιότητα

Γνώριμος στις αρχές για άλλα αδικήματα είναι ο 45χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 13χρονου κοριτσιού σε πολυσύχναστη περιοχή της Ραφήνας. Με απίστευτο θράσος, ακολουθούσε με το αυτοκίνητο για 1,5 χιλιόμετρο το κορίτσι που νωρίς χθες το βράδυ βγήκε βόλτα με το ποδήλατο. Η 13χρονη τον άκουγε να την πιέζει να μπει στο αυτοκίνητο και να τής […]