23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η απόκτηση της Κατερίνας Δαλάκα από τον ΣΔΥ Αργολίδας στις κορυφαίες μεταγραφές του 2018!

Αρκετές μετακινήσεις αθλητών σε νέα σωματεία είχε ο στίβος στην μεταγραφική περίοδο του Σεπτέμβρη, καθώς ο ΣΕΓΑΣ ενέκρινε πάρα πολλές.

Σημαντικότερη όλων, αυτή της Βούλας Παπαχρήστου που μετά από πολλά χρόνια στην ΑΕΚ, θα ενισχύσει τον Κάλλιστο που έχει έδρα το ΟΑΚΑ, ενώ ο συναθλητής της στο γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι, ο Μίλτος Τεντόγλου, αφήνει τα Γρεβενά που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του, για τον ΓΣ Κηφισιάς

Στον ΑΟ Ηφαιστεία θα συνεχίσει ο Κώστας Δουβαλίδης (110 μ. εμπ.), που μετά από χρόνια άφησε τον ΣΚΑ Δράμας και στην ΑΕ Μεσογείων οι Ειρήνη και Άννα Βασιλείου, που μέχρι φέτος ανήκαν στην ΓΕΗ.

Στον ΑΟ Μυκόνου θα συνεχίσει ο πρωταθλητής των αποστάσεων, Μάρκος Γκούρλιας, στον ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας ο πρωταθλητής των 400 μ. Γιώργος Λαμπρόπουλος και στον ΓΣ Ηρακλής, ο πρωταθλητής του τριπλούν Παύλος Μπόφτσης.

Με δύο δυνατά χαρτιά ενισχύθηκε ο ΑΟ Πανναξιακός, που πήρε τους Δημήτρη Χρονδροκούκη (ύψος) και Μιχάλη Σταματόγιαννη (σφαιροβολία), αλλά και ο ΟΚΑ Βικέλας, που πήρε τους Σοφία Υφαντίδου (ακοντισμός/7αθλο) και Κώστα Κουτσούκη (400 μ.).

Η Κατερίνα Δαλάκα (400 μ. εμπ.) θα συνεχίσει στον ΣΔΥ Αργολίδας, ο Ιβάν Μενγκλεμπέη (σφυροβολία) στον Ολυμπιακό και οι Αθηνά Κοΐνη (αποστάσεις) και Βασιλική Ταχταρά (τριπλούν) στον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα Άρθρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νέα δήλωση για το εμβόλιο

Το ζήτημα του εμβολίου κατά του κορονοϊού σχολίασε εκ νέου ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη του επί του Σεμπάστιαν Κόρντα στον 2ο γύρο του Open στο Σινσινάτι. Η δήλωσή του ότι είναι ανεμβολίαστος ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις καθώς είχε αποτελέσει και πρόσωπο της κυβερνητικής καμπάνιας για τα μέτρα ασφάλειας απέναντι στον ιό στην Ελλάδα. Ο […]

Ο Ν.Ο.Ναυπλίου στην ημερίδα ορίων κολύμβησης

Με 7 κολυμβητές και κολυμβήτριες (13 ετών και άνω) συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ν.Ο.Ναυπλίου στην ημερίδα ορίων που διοργάνωσε η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου της Κ.Ο.Ε. Ο κολυμβητικός αγώνας διεξήχθη χθες, 26 Ιουνίου 2021 στο δημοτικό κολυμβητήριο Λουτρακίου.   Αναλυτικά οι συμμετοχές :   ΑΓΟΡΙΑ Μαριδάκης Μανώλης 100μ Ελεύθερο Καλλιάνος Αποστόλης 100μ Ελεύθερο Γκολέμης […]