17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο άλλαξε χέρια

Η βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο είναι γεγονός, άλλαξε χέρια και ανήκει σε άλλον. Συγκεκριμένα, ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ξεκίνησε την Τετάρτη στις 10 το πρωί με τιμή πρώτης προσφοράς στα 1.582.000 ευρώ και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι με τιμή κατακύρωσης στα 1.910.000 ευρώ.

Η κατασχεμένη ιδιοκτησία του Λάκη Γαβαλά βρίσκεται στην περιοχή Φτελιά της Μύκονου και αποτελείται από κτήμα 4.804 τ.μ., υπόγειο 149,30 τ.μ ισόγειο 241,20 τ.μ., πρώτο όροφο 133,11τ.μ και πισίνα με επιφάνεια 120 τ.μ.

Ο ίδιος ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε σχετικά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. «Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάω στην Πάρο, πάω στα Κουφονήσια, στη Σίκινο, στη Φολέγανδρο, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω φίλους παντού, γιατί μόνο εκεί μπορώ να πάω, όπου με καλούν και μου πληρώνουν γιατί δεν έχω χρήματα. Αλλά εγώ δεν πουλάω φτώχεια, πουλάω λάμψη, αυτό ξέρω να πουλάω καλά» είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Με επιτυχία η ημερίδα “Το στρες στα σώματα ασφαλείας”

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου η ημερίδα με θέμα “Το στρες στα σώματα ασφαλείας”. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια της 1ης ΤΟΜΥ Ναυπλίου με την προσέγγιση και ανάλυση ενός σοβαρού θέματος μέσα από έμπειρους γιατρούς και ψυχολόγους. Την ημερίδα διοργάνωσαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, η Ένωση υπαλλήλων […]