21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Βούλα Βαμβακά-Τζαβάρα υποψήφια με τον Δημήτρη Κωστούρο

Την υποψηφιότητα της για το Δήμο Ναυπλίου με τον νυν Δήμαρχο, Δημήτρη Κωστούρο ανακοίνωσε η Βούλα Βαμβακά-Τζαβάρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της:

Η σκέψη του να κατέβω στις εκλογές είχε ξεκινήσει πολύ νωρίς για μένα και μάλιστα είχα συμμετάσχει στην διαδικασία από τα εφηβικά μου χρόνια, λόγω της ενασχόλησης του πατέρα μου με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Βασικό ρόλο στο τελικό ναι για να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» έπαιξε το γεγονός ότι συμμετέχουν άνθρωποι, τους οποίους εκτιμώ και έχω συνεργαστεί μαζί τους σε διάφορες δράσεις. Τους θεωρώ εν ολίγοις ομάδα μου και μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις, ανησυχίες και θέλω. Επίσης θεωρώ ότι ο Δημήτρης Κωστούρος έχοντας στο πλάι του δυνατούς, μάχιμους και ενεργούς συνεργάτες με προτάσεις μπορεί να πάει το δήμο Ναυπλιέων ακόμη ψηλότερα , με μέτρο πάντα την ισονομία, την εντιμότητα και το δίκαιο.

Είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Τζαβάρα και μητέρα δύο παιδιών της Γεωργίας και του Αλέξανδρου. Δραστηριοποιούμαι ενεργά με πολλούς συλλόγους και φορείς. Είμαι επιχειρηματίας, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δρεπάνου και γενικός γραμματέας της Ένωσης  Γονέων των σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων, μέλος του πολιτιστικού συλλόγου της Άριας, μέλος στον πολιτιστικό σύλλογο Κάντιας, μέλος του αθλητικού σωματείου της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Αστέρας Δρεπάνου.

Η «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» θεωρώ ότι είναι σήμερα η μοναδική λύση για να προχωρήσει ο δήμος μας μπροστά με σταθερότητα , έχοντας πρόγραμμα θέσεις και προτάσεις. Με αυτές τις σκέψεις σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Σας ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου, να στηρίξετε ένα νέο άνθρωπο που θέλει να προσφέρει στον τόπο του.


Παρασκευή (Βούλα) Βαμβακά-Τζαβάρα

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Αργολίδος Νεκτάριος: «Αλλεπάλληλες Λειτουργίες σε Ιερούς Ναούς με πολλούς ιερείς» (vid)

Η κυβέρνηση αποφάσισε το άνοιγμα των εκκλησιών για τους πιστούς, ανήμερα των Χριστουγέννων και των Φώτων μόνο. Τις δύο αυτές ημέρες θα επιτρέπεται η παρουσία έως και εννέα ατόμων (9) σε όλες τις εκκλησίες και έως εικοσιπέντε (25) ατόμων στους Μητροπολιτικούς Ναούς σε όλες τις περιοχές της χώρας. Διευκρινίζεται επίσης, σε σχέση με τον εορτασμό […]

Πέθανε ο συνθέτης Γιάννης Σπανός

Ο μουσικοσυνθέτης, πατέρας του Νέου Κύματος, Γιάννης Σπανός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών. Το δυσάρεστο γεγονός επιβεβαίωσαν άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  αγαπημένος συνθέτης δεν αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες κάποιο πρόβλημα υγείας. Αντιθέτως ετοιμαζόταν πυρετωδώς για τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιούσε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο […]