13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Δήμητρα Κωστούρου υποψήφια με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Ονομάζομαι Δήμητρα Κωστούρου και είμαι μόνιμη κάτοικος Τολού.

Τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν τόσο στη κοινότητα Τολού αλλά και γενικότερα στον Δήμο Ναυπλιέων πρέπει μπουν σε διαδικασία επίλυσης. Η σημερινή δημοτική αρχή έχει αποδείξει κατά την επταετή θητεία της ότι δεν μπορεί να διεκπεραιώσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να λυθούν τα προβλήματα του Δήμου μας.

Η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Αναγνωσταρά πιστεύω ότι πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπει ξανά ο Δήμος μας σε τροχιά ανάπτυξης.

Γι αυτό λοιπόν αποδέχθηκα τη πρόταση του κ. Αναγνωσταρά και θα είμαι υποψήφια στη τοπική κοινότητα Τολού με το συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά».

Περισσότερα Άρθρα

Γ. Μανιάτης: Έρχονται κύματα λαϊκισμού και κίτρινων γιλέκων στην Ευρώπη

Αν δεν υπάρξει ενιαία και δραστική πανευρωπαϊκή απάντηση στην ενεργειακή κρίση, κινδυνεύουμε το χειμώνα να ζήσουμε απρόβλεπτες καταστάσεις… οι ευθύνες των οικονομικά ισχυρών κυβερνήσεων της ΕΕ, είναι ιστορικές! Δείτε ΕΔΩ  

Υποψηφιότητα του Μάριου Τσούλου με τον συνδυασμό «Ναύπλιο.Επόμενη Μέρα» του Δημήτρη Κωστούρου

Ο Μάριος Χρ. Τσούλος, γεννήθηκε το 1981, είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Σταθογιαννοπούλου και έχει τρία παιδιά. Για την υποψηφιότητά του δήλωσε : ‘’Αποδέχθηκα την πρόταση του Δημ. Κωστούρου και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ‘’Ναύπλιον- Επόμενη Μέρα’’, για το Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Αδριανού Ναυπλίου. Ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του […]