13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Δημοτική Παράταξη ΑΥ.Ρ.Α. ,δεν ήταν ποτέ αντίθετη με την ενορία του Ι.Ν.Ευαγγελίστριας Ναυπλίου , όσον αφορά την δομή του συσσιτίου .

Η Δημοτική Παράταξη ΑΥ.Ρ.Α. ,δεν ήταν ποτέ αντίθετη με την ενορία του Ι.Ν.Ευαγγελίστριας Ναυπλίου , όσον αφορά την δομή του συσσιτίου .
Πιστεύουμε ότι στις μέρες μας που πολλοί συμπολίτες μας βρέθηκαν και βρίσκονται σε ακραία φτώχεια , η ύπαρξη της δομής αυτής κάλυψε την ανυπαρξία του Δήμου και της Πολιτείας .
Πιστεύουμε , όμως , ότι η δημιουργία ενός πολυόροφου κτιρίου στην περιοχή αυτή , δεν ήταν και δεν είναι αναγκαία.
Έχουμε εκφράσει κατ’επανάληψη την αντίθεση μας στην σπατάλη αυτή (1.500.000 ευρώ), και μάλιστα με Δημόσιο χρήμα, όταν η παροχή γευμάτων μπορεί να γίνει είτε σε υπάρχοντα κτίρια του Δήμου, είτε σε κτίρια της εκκλησίας που μπορούν να διαμορφωθούν γι’αυτό τον σκοπό με σαφώς λιγότερα χρήματα.
Κάτι που ο κ. Κωστούρος και η παράταξή του ούτε καν το εξέτασαν.
Επίσης , είμαστε αντίθετοι στην υπαναχώρηση από τον Δήμο Ναυπλιέων της οφειλής για την οικοδομική άδεια (περίπου 400.00 ευρώ).
Είμαστε αντίθετοι , επιπλέον , στην ανέγερση κτιρίου πάνω στο μυκηναϊκό νεκροταφείο και στο ξερίζωμα δεκάδων δέντρων.
Δεν καταλαβαίνουμε πως η Εφορεία Αρχαιοτήτων επιτρέπει αυτή την ανεξέλεγκτη κατάσταση.
Δεν καταλαβαίνουμε πως η εκκλησία ενοικιάζει κτίριο της για τουριστική εκμετάλλευση δίπλα στο οικόπεδο αυτό !!

Αλλά απορούμε που μόνο εμείς έχουμε αυτές τις διαφωνίες.
Φαίνεται ότι το “θεάρεστο έργο” της κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος και της καταπάτησης του μυκηναϊκού νεκροταφείου μόνο εμάς απασχολεί , και μάλιστα (όχι τυχαία) λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές.

Γραφείο Τύπου
21/03/19

Περισσότερα Άρθρα

Η εγκληματική δραστηριότητα στην Πελοπόννησο

  Κατά την διάρκεια του μηνός Ιουνίου του έτους 2019, από τις υφιστάμενες υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου:     Συνελήφθησαν συνολικά επτακόσια ενενήντα δύο (792) άτομα και ειδικότερα: Εβδομήντα πέντε (75) για κλοπή (και απόπειρες). Εβδομήντα εννέα (79) για παράβαση Ν. Περί Ναρκωτικών. Δεκαεννέα (19) για παράβαση Ν. Περί Όπλων. Δέκα (10) […]

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Δημήτρης Κρίγγος

Όποιος παρακολούθησε χθες την εκπομπή του Θύμιου Κάππου που παρουσίασε την δημοσκόπηση της ALCO για τον Δήμο Άργους-Μυκηνών σίγουρα ξεχώρισε την παρουσία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Κρίγγου. Για όσους τον ξέρουν δεν προκάλεσε εντύπωση γιατί ξέρουν πως δουλεύει μεθοδικά και του αρέσει να ολοκληρώνει με τον σωστό τρόπο ό,τι αναλαμβάνει, έτσι λειτουργεί κι στον Δήμο ως […]