17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η “Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας” για το Kilada Hills 

Η μεγαλύτερη  τουριστική  επένδυση  στον  Δήμο μας ξεκίνησε με την θεμελίωση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Kilada Hills στην Κοιλάδα.

Στην τελετή παρέστησαν οι Υπουργοί Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης και οι Υφυπουργοί Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Δημήτρης Οικονόμου.
Επίσης οι Γενικοί Γραμματείς Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ, κ. Νίκος Μαντζούφας, Πολιτισμού κ. Γιώργος Διδασκάλου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Ιωάννης Μαλτέζος, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Σχοινοχωρίτης & Ιωάννης Ματζούνης, η Δημοτική & Κοινοτική Αρχή του Δήμου Ερμιονίδας.

Η φυσική ομορφιά, η Ιστορία και ο Πολιτισμός του τόπου μας θα  αναδείξουν και θα καθιερώσουν τον Δήμο μας σε προορισμό υψηλής ποιοτικής παροχής στοχευμένων τουριστικών υπηρεσιών για τουρισμό δωδεκάμηνης διάρκειας.

Ο προϋπολογισμός της επένδυσης θα είναι άνω των 400 εκατομμυρίων ευρώ, και θα δημιουργήσει 800 θέσεις εργασίας κατά την περίοδο κατασκευής και τουλάχιστον 600 νέες θέσεις εργασίας κατά την περίοδο της πλήρους λειτουργίας του συγκροτήματος.

Η Δημοτική Παράταξη μας, με επικεφαλής τον αείμνηστο Δημήτρη Σφυρή αγωνίστηκε 15 χρόνια, τόσο από την θέση της Δημοτικής αρχής αλλά και όσο από την θέση της αντιπολίτευσης για να μπορέσει αυτή η ιδέα του αείμνηστου Μάρκου Ποτηριάδη και της εταιρείας Dolphin Capital να υλοποιηθεί.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο στόχος μας ήταν και είναι, ο Δήμος μας να στηρίξει  και να προωθήσει τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας & προστιθέμενης αξίας, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η παράταξη μας “Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας” εκπροσωπήθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αντωνόπουλο Ιωάννη.

Περισσότερα Άρθρα

ΗΠΑ: Εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο!

Επεισόδια σημειώνονται έξω από το Καπιτώλιο όπου έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες υποστηρικτές του Τραμπ. Κάποιοι από αυτούς έριξαν με κλωτσιές τα σιδερένια οδοφράγματα, πέρασαν πολλά επίπεδα ασφαλείας και μπούκαραν στο Καπιτώλιο από την πίσω πλευρά. Κτίρια του Κογκρέσου εκκενώνονται από την αστυνομία, λόγω των διαδηλώσεων υποστηρικτών του Τραμπ. Διαδηλωτές υπέρ του Ρεπουμπλικανού παραβίασαν οδοφράγματα ασφαλείας περιμετρικά […]