15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Δυνατή Πόλη Ξανά ψήφισε θετικά στην σύναψη δανείου για την προμήθεια φωτιστικών σωμάτων

Η Δυνατή Πόλη Ξανά ψήφισε σήμερα θετικά στην σύναψη δανείου για την προμήθεια φωτιστικών σωμάτων για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημοτικού Φωτισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Διότι:

– αποτελεί θέση που έχουμε διατυπώσει στο πρόγραμμά μας για την μετατροπή του Δήμου μας σε Πράσινη Πόλη.

– μειώνει σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Δήμου μας.

– παράγει καλύτερο αποτέλεσμα φωτισμού για τους πολίτες.

– εξοικονομεί σημαντικούς πόρους του Δήμου.

– οδηγεί στην μείωση των δημοτικών τελών που θα πρέπει να δρομολογηθεί αμέσως μετά την εφαρμογή του έργου.

– θεωρούμε ότι ο Δήμος μας έχει αργήσει, αφού ήδη τα τελευταία τρία χρόνια πολλοί Δήμοι στην χώρα εκτελούν ανάλογα προγράμματα.

Το ίδιο ψηφίσαμε και για την σύναψη δανείου για την προμήθεια έξι απορριμματοφόρων κι ενός πλυντηρίου κάδων, θεωρώντας ότι η προμήθεια αυτή και η προμήθεια δυο ακόμα οχημάτων καθαριότητας από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» θα ανανεώσει τον απαρχαιωμένο στόλο οχημάτων του Δήμου μας, εξοικονομώντας σημαντικά ποσά που δαπανώνται σήμερα για την συντήρηση των παλιών οχημάτων.

Επίσης, ο επικεφαλής της παράταξης Τάσσος Χειβιδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση της παράταξής μας για την έγκαιρη ενημέρωση των επικεφαλής των παρατάξεων για σημαντικά θέματα (όπως τα παραπάνω), πριν από το Δημοτικό Συμβούλιο από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Το θέμα αυτό αποτελούσε πάγια θέση για τη Δυνατή Πόλη Ξανά στο κεφάλαιο της Δημοκρατικής Διακυβέρνησης του Δήμου μας και είχε τεθεί από την αρχή της Δημοτικής περιόδου στην Δημοτική Αρχή.

 

Δυνατή Πόλη Ξανά

Τάσσος Χειβιδόπουλος

Περισσότερα Άρθρα

Οδηγός για την καταβολή επιδομάτων σε ανέργους και εργαζομένους – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

  Όλο το χρονοδιάγραμμα καταβολής των επιδομάτων ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Αναλυτικά η οικονομική ενίσχυση: – Αρχίζει από σήμερα η καταβολή του επιδόματος των 400 ευρώ στους μακροχρόνια άνεργους. Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής είχαν εγγραφεί στην πλατφόρμα 73.000 μακροχρόνια άνεργοι, ποσοστό άνω […]

Και ο Παναγιώτης Πλατανίτης υποψήφιος με τον Δημήτρη Σφυρή

Φίλες και φίλοι, συνδημότες και συνδημότισσες. Ονομάζομαι Πλατανίτης Παναγιώτης του Γεωργίου και της Κωνσταντίνας , απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Γεννημένος στην Ερμιόνη, έναν τόπο στον οποίο έχω μεγαλώσει, έχω δεθεί μαζί του, έχω κάνει φίλους και έχω ζήσει τις πιο όμορφες στιγμές μου. Έναν τόπο απείρου κάλλους ο […]