19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η ενορία της Νέας Κίου τιμά τους 4 αγίους της Κίου της Μικράς Ασίας (pics)

Με κάθε λαμπρότητα τιμάται και φέτος η εορτή την Αγίων της Κίου στην Ιερά Μητρόπολη της Αργολίδας όπου τιμώνται όλως ιδιαιτέρως στον ενοριακό ναό της Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου.

 

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος από τους εφημέριους του ναού πρωτοπρεσβύτερο π. Δημοσθένη Γάτσιο και π. Ηλία Γάτσιο.

Η ενορία της Νέας Κίου τιμά τους 4 αγίους της Κίου της Μικράς Ασίας (Ευσταθίου επισκόπου Κίου, οσιομάρτυρα Ιγνατίου, οσιομάρτυρα Μακαρίου & μάρτυρα Αθανασίου).

Η Ιερά εικόνα των Αγίων φυλάσσεται στον Ι. Ν Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου.

Περισσότερα Άρθρα

Ορκίζεται το μεσημέρι η υπηρεσιακή κυβέρνηση

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά, θα ορκισθούν σήμερα, 26 Μαΐου στις 12:00, τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Χθες Πέμπτη, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου ορκίσθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ως πρωθυπουργός, ο Ιωάννης Σαρμάς, πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο οποίος θα […]

Δημήτρης Καμπόσος: Προσοχή…ο εχθρός είναι αόρατος. Μένουμε όλοι σπίτι (video)

“Προσοχή…ο εχθρός είναι αόρατος. Μένουμε όλοι σπίτι”, λέει στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος:   Προσοχή…ο εχθρός είναι αόρατος. Μένουμε όλοι σπίτι.#Καμπόσος #Δήμαρχος #Άργους #Μυκηνών #ΔημήτρηςΚαμπόσος #memoumespiti Gepostet von Δημήτρης Καμπόσος am Freitag, 20. März 2020