18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα στις Μυκήνες

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού στον φερώνυμο Ιερό Ναό στις πολύχρυσες Μυκήνες.

Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδος Χρυσόστομος Μιχαλόπουλος παρουσία κι άλλων Ιερέων από το ‘Αργος και το Ναύπλιο.

Κατόπιν, ακολούθησε η περιφορά της ιεράς εικόνας και του ιερού λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονα σε όλη την κωμόπολη προς ευλογία των πιστών.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Ευχές από το Ελληνικό Ωδείο Άργους για “καλή κι ευτυχισμένη χρονιά”

Η Δ/ντρια Μεταξία Γκότση και το σύνολο των καθηγητών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ-ΑΡΓΟΥΣ σας στέλνουν θερμές ευχές για καλή, ειρηνική κι ευτυχισμένη χρονιά! Το 2023 ας χαρίσει ελπίδα και αγάπη σ όλο τον κόσμο & σ αυτούς που αγωνίζονται… τη ζωή που τους αξίζει! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Στον αναπτυξιακό νόμο 26 μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με απόφαση του Π. Νίκα

Συνολικά 26 επενδυτικές προτάσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προϋπολογισμού 26.633.595,91 ευρώ, εντάχθηκαν -με απόφαση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα- στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου 4399/16 και συγκεκριμένα στο καθεστώς των νέων ανεξάρτητων μικρομεσαίων επιχειρήσεων (Β΄ κύκλος). Οι πιο πάνω προτάσεις, που θα επιχορηγηθούν συνολικά με 13.180.127,91 ευρώ, προέρχονται από τη Λακωνία (15), τη Μεσσηνία (6), […]