13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη στην Νέα Κίο- “Μπουμπούκι” ο 26χρονος

Συνελήφθη, χθες (14.10.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών και Ναυπλίου, 26χρονος ημεδαπός, για κλοπή.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ επιπλέον, εκκρεμούσαν δύο (2) Εντάλματα Σύλληψης και έξι (6) καταδικαστικά έγγραφα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω προχθές (13.10.2019), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, προσέγγισε ηλικιωμένη ημεδαπή και της αφαίρεσε χρυσαφικό.

Ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των Τμημάτων Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών και Ναυπλίου, ο προαναφερόμενος δράστης εντοπίστηκε στην ίδια τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών και συνελήφθη.

Επιπλέον, σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσαν:

  • Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας,
  • Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη,
  • απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για ληστεία και απλή σωματική βλάβη και
  • πέντε (5) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράνομη βία και υπεξαίρεση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της ίδιας υπόθεσης προέκυψε ότι ο 26χρονος προμήθευσε έναν 44χρονο ημεδαπό, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, το χρυσαφικό που είχε αφαιρέσει από την ηλικιωμένη. Ο  44χρονος εντοπίσθηκε από τους παραπάνω αστυνομικούς και συνελήφθη  σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών.

Περισσότερα Άρθρα

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στέκεται στο πλευρό των μελών του / Δωρεάν Rapid Test σε επιχειρήσεις και εργαζομένους στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με τις κινητές μονάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ διοργανώνουν τη διεξαγωγή δωρεάν διαγνωστικών τεστ covid-19 για τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 από τις 9.00 έως τις 16.00 στον προαύλιο χώρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή και την […]

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Ναυπλίου στις Εργατικές Κατοικίες συγκεντρώνει φάρμακα

Δράση συλλογής φαρμάκων για την κάλυψη αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Εργατικών κατοικιών Ναυπλίου στο πλαίσιο παροχής βασικών αγαθών στους άπορους πολίτες του Δήμου Ναυπλίεων Η δράση αποσκοπεί στη συλλογή φαρμάκων για την κάλυψη των αναγκών φαρμακευτικής περίθαλψης κατοίκων της πόλης μας οι οποίοι δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη και δεν […]