22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η επόμενη μέρα από την φωτιά στις Μυκήνες

Κλειστό βρήκαν τον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο των Μυκηνών οι πρώτοι επισκέπτες που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στις Μυκήνες.

Από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη αυτοψία και σύσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και του Γ.Γ. Πολιτισμού Γ. Διδασκάλου με υπηρεσιακούς παράγοντες της ΕΦΑ Αργολίδας, τον βουλευτή Αργολίδας Γ. Ανδριανό, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ι. Μαλτέζο και τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσο, για την εκτίμηση της κατάστασης μετά την χθεσινή πυρκαγιά.

Οι εικόνες στο πρώτο φως της ημέρας είναι αποκαρδιωτικές τουλάχιστον όσο αφορά εμφανισιακά τον αρχαιολογικό χώρο καθώς μεγάλο τμήμα είναι κατάμαυρο.

Βρισκόμαστε εν αναμονή των εκτιμήσεων της σύσκεψης και των ανακοινώσεων για την έκταση των ζημιών.

Περισσότερα Άρθρα

Κόρινθος: Για «τυχαίο περιστατικό» μιλάει ο δημοτικός σύμβουλος που εμφανίστηκε με τα εσώρουχα σε τηλεδιάσκεψη (vid)

Για ατυχές περιστατικό κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος της Κορίνθου κ. Γιώργος Πιέτρης ο οποίος κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου εμφανίστηκε στις οθόνες με τα εσώρουχα. Μιλώντας στο protothema.gr ο κ. Πιέτρης εξήγησε ότι από την πλευρά του δεν έγινε κάτι σκόπιμα και ότι το ατυχές περιστατικό οφείλεται στην αστάθεια της κάμερας. Μάλιστα, […]

Συνελήφθη ο αστυνομικός που σκότωσε τον Τζορτζ Φλόιντ

Συνελήφθη πριν από λίγο ο αστυνομικός που σκότωσε τον Αφροαμερικανό Τζορτζ Φλόιντ πατώντας τον στον λαιμό. Ο λόγος για τον Ντέρεκ Τσάβιν, ο οποίος όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, φέρεται να γνώριζε το θύμα, καθώς υπήρξαν συνάδελφοι στο παρελθόν.