18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η ΕΡΑ Τρίπολης συμπλήρωσε τα 70 χρόνια της

ΕΝΑ μεγάλο ΄΄ευχαριστώ΄” σε όσους φίλους και φίλες μας ευχήθηκαν για τη σημερινή επέτειο του σταθμού μας, για τα 70 χρόνια της ΕΡΑ Τρίπολης.

Σήμερα 9-11 θυμηθήκαμε κάποιες από τις πολλές, ωραίες στιγμές, μέρες, χρόνια που έχουμε ζήσει στο σταθμό μας ( προσωπικά εγώ για 35 χρόνια…πότε πέρασαν άραγε ..?).

Είχα τη χαρά σήμερα να μιλήσω , ΄΄στον αέρα” ,με συνάδελφους με τους οποίους τη δεκαετία του 80 στήσαμε το ζωντανό ενημερωτικό πρόγραμμα της Τρίπολης όπως η Μάρω Ταρούση, η Λέτα Σωτηροπούλου, ο Κυριάκος Ντούμος. Μιλήσαμε βέβαια και με πρώην διευθυντές ,που μας εμπιστεύθηκαν απόλυτα, όπως ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος, ο Νίκος Θεοδωράκης και ο Γιάννης Φούτρης. ( χρωστάμε πολλά βέβαια και στον αείμνηστο Παναγιώτη Καρούτζο , τον πρώτο διευθυντή που γνωρίσαμε στην ΕΡΑ Τρίπολης ..).
Και φυσικά μαζί μας ήταν και η επί χρόνια…συνοδοιπόρος στην ΕΡΑ Τρίπολης ( και σημερινή διευθύντρια) Δέσποινα Αρσένη , ενώ τις ευχές του μας έδωσε ο Διευθυντής Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΑ Μιχάλης Μεσσήνης.

Αύριο , Πέμπτη μετά τις 10 το πρωί θα έχουμε συνέχεια στο αφιέρωμα για τα 70 χρόνια της ΕΡΑ Τρίπολης , θα φιλοξενήσουμε εκφωνητές που έγραψαν τη δική τους ιστορία τις πρώτες δεκαετίες του σταθμού , αλλά και συναδέλφους των νεότερων χρόνων.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους της ΕΡΤ3 για τη φιλοξενία στην σημερινή τηλεοπτική εκπομπή, 10-11, όπου με τους συναδέλφους Πέγκυ Μπρούσαλη και Σταύρο Ζορμπαλά , σε απ ευθείας σύνδεση , μιλήσαμε για τον σταθμό της Τρίπολης και την πολύχρονη προσφορά του σε όλη την Πελοπόννησο.

Να είμαστε καλά, και του χρόνου …..

Γιάννης Γαλανόπουλος 

Περισσότερα Άρθρα

ΗΠΑ: Πελάτης σούπερ μάρκετ σκότωσε την ταμία έπειτα από διαπληκτισμό για τη χρήση μάσκας

Μια ταμίας σούπερ μάρκετ στην Τζόρτζια έπεσε νεκρή από τις σφαίρες πελάτη του καταστήματος έπειτα από διαπληκτισμό για τη χρήση μάσκας προστασίας προτού άλλοι τρεις άνθρωποι -ανάμεσά τους ο ένοπλος και ο ιδιωτικός φρουρός ασφαλείας του καταστήματος- τραυματιστούν σε ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε, ανακοίνωσε το γραφείο της σερίφη της κομητείας. Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο μετά […]

Σε κρίσιμη κατάσταση 63χρονος που καταπλακώθηκε από φρέζα

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στον Άγιο Ιωάννη του Πύργου, όταν φρέζα στην οποία επέβαινε ένας 63χρονος άνδρας, εξετράπη της πορείας της για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και στη συνέχεια τον καταπλάκωσε. Ο τραυματίας αφού απεγκλωβίστηκε από τους διασώστες της Π.Υ. Πύργου, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο του Πύργου. Σύμφωνα με […]