17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Ζαφείρια Φλίγκα υποψήφια με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Ονομάζομαι Ζαφειρία Φλίγκα είμαι κάτοικος Τολού Δήμου Ναυπλιέων και έχω δυο παιδιά.

Έχω ασχοληθεί για δέκα χρόνια με τον τουρισμό σε «camping», δέκα χρόνια με δημόσιες σχέσεις και «marketing» σε ιχθυοτροφείο και για οκτώ χρόνια διατηρούσα εμπορικό κατάστημα.

Αποφάσισα να προσφέρω και εγώ με τις δυνάμεις και την εμπειρία που διαθέτω στην ανάπτυξη του τόπου μας μαζί με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

Βασικός λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά είναι το γεγονός ότι δεν μπορώ να παρακολουθώ την συνεχή υποβάθμιση του τόπου όπου ζω εγώ και τα παιδιά μου.

Με εκτίμηση
Ζαφείρια Φλίγκα
Κάτοικος Τολού

Περισσότερα Άρθρα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αυνανιζόταν σε πισίνα ξενοδοχείου μπροστά σε παιδιά

Στην ταράτσα κεντρικού ξενοδοχείου τηςΘεσσαλονίκης 45χρονος αυνανίστηκε και εκσπερμάτισε ενώ βρισκόταν μέσα σε πισίνα, μπροστά σε ανήλικα παιδιά. Ο ιδιωτικός υπάλληλος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο ενώ συνελήφθη μετά την καταγγελία συνοδού ανήλικων κολυμβητών. Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes, να δικαστεί ο άντρας, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «προσβολή της γενετήσιας […]

Βραζιλία: Περισσότεροι από 1.000 νεκροί σε 24 ώρες από κορονοϊό

Στη Βραζιλία ξεπεράστηκε χθες Τρίτη για πρώτη φορά το όριο των 1.000 θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού σε μία ημέρα, με 1.179 να καταγράφονται το προηγούμενο 24ωρο, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας. Η μεγάλη αύξηση των θανάτων ώθησε τον συνολικό απολογισμό της πανδημίας σε 17.971 νεκρούς στη Βραζιλία, που θρηνεί πάνω από τα μισά θύματα […]