19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Κορίνα Αδραμιτίδου αποχώρησε από το My Style Rocks

Στο Gala της Κυριακής του My Style Rocks η ελληνική παράδοση ήταν το θέμα των κοριτσιών. Οι 9 διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να μας αναδείξουν την ελληνική παράδοση κι άλλες τα πήγαν εξαιρετικά ενώ άλλες όχι και τόσο.

Οι 9 παίκτριες τίμησαν πολλές διαφορετικές περιοχές με την φορεσιά τους κι ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Χάρης Χριστόπουλος μαζί με τον special guest κριτή Λάκη Γαβαλά κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις και να ξεχωρίσουν όσες έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Ωστόσο η Κορίνα Αδραμιτίδου και η Γεωργία Βρανά δεν ανέδειξαν όσο θα έπρεπε το στυλ τους κι ήταν οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση.

Με την κριτική επιτροπή να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, ως προς την απόφαση της, εκείνη που αποχώρησε από το My Style Rocks ήταν η Κορίνα Αδραμιτίδου, με τους κριτές να τονίζουν ότι δεν έχει να πάρει κάτι άλλο από το παιχνίδι.

Έτσι η Γεωργία Βρανά, που είναι πιο καινούρια παίκτρια, έχει άλλη μια ευκαιρία να εντυπωσιάσει με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Η Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου στην εκδήλωση του “Make a wish” στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη στην χθεσινή εκδήλωση του “Make a wish”. Συνάμα όμως και μεγάλη η ικανοποίηση γιατί διαπιστώνεις ότι όταν η κοινωνία των πολιτών ενεργοποιείται γίνονται και “θαύματα”. Το “Make a wish” πραγματοποιεί μικρά “θαύματα” για παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Η εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού που μάχεται ενάντια σε μια πολύ […]

Δυο συλλήψεις στο Ναύπλιο

Συνελήφθησαν, χθες (27.7.2019) το μεσημέρι, στο 2ο χιλιόμετρο Άργους-Κορίνθου Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 56 και 19 ετών αντίστοιχα, γιατί την 25/26.7.2019 σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού, σε δύο περιπτώσεις, χρήματα. Επιπλέον, κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης […]