18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η μαθητική παρέλαση στο Κρανίδι

 

 

Κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων της περιοχής στην παρέλαση που έγινε στο Κρανίδι.

 

Παρέστησαν, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού, Γιάννης Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τόνια Αντωνοπούλου, η Πρόεδρος στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας του Υπουργείου Εργασίας, Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, ο πρώην Δήμαρχος Ερμιονίδας, Δημήτρης Σφυρής, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και πλήθος κόσμου.

 

Περισσότερα Άρθρα

Έφυγε ο “Νικηφόρος”. Καλό ταξίδι Γιώργο Σκούρτη!

Απεβίωσε σήμερα από ανακοπή καρδιάς ο Γεώργιος Σκούρτης, γνωστός στην ποδοσφαιρική Κορινθία με το ψευδώνυμο ”Νικηφόρος”! Ο 85χρονος ταλαιπωρείτο από κινητικά προβλήματα και έπασχε από υποκείμενο νόσημα που επιδεινώθηκε ύστερα από το χαμό της συζύγου του τα τελευταία χρόνια. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Τρίτη στο Λουτράκι.

Rapid test από την ΚΟΜΥ Αργολίδας σε Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Με το ξεκίνημα της λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με την Κ.ΟΜ.Υ. Αργολίδας πραγματοποίησε δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους, σήμερα Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, έξω από το 2ο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου, προκειμένου να εξεταστούν μαθητές, εκπαιδευτικοί, προσωπικό αλλά και πολίτες που το επιθυμούσαν. Ο έλεγχος ήταν προαιρετικός αλλά συνιστάται για λόγους […]