19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Νέα Δημοκρατία…τρέχει για καλό σκοπό

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στο πλαίσιο του 13ου Συνεδρίου, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 διοργανώνουμε νυχτερινό αγώνα δρόμου με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στην εκστρατεία για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

«Κακοποίηση γυναικών: Μην την προσπεράσεις»

  • 1 στις 3 γυναίκες στον κόσμο θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία κάποια στιγμή στη ζωή της. Πολλά, αν όχι τα περισσότερα, περιστατικά βίας μάλιστα δεν έρχονται ποτέ στο φως, αφού δεν καταγγέλλονται στις αρχές ούτε αναφέρονται στις αρμόδιες οργανώσεις.
  • Οι γυναίκες 15-44 ετών κινδυνεύουν περισσότερο από βιασμό ή ενδοοικογενειακή βία παρά από καρκίνο, τροχαία ατυχήματα, πόλεμο ή ελονοσία.
  • Κάθε εβδομάδα, 50 γυναίκες στην Ευρωπαϊκή Ένωση δολοφονούνται από νυν ή πρώην συζύγους ή συντρόφους ή από κάποιο μέλος της οικογένειας τους.

 

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσκληση σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια

Η ενεργειακή κρίση και η ακρίβεια είναι τα δύο θέματα που πρωταγωνιστούν αρνητικά στις έγνοιες, κάθε εργαζόμενου, κάθε επαγγελματία, κάθε συνταξιούχου, κάθε πολίτη αυτής της χώρας. Αρνητικοί πρωταγωνιστές στην αγωνία του καθενός από εμάς για το πως θα βγάλει το μήνα, για το πως θα ανταπεξέλθει στις ανάγκες και υποχρεώσεις του και αυτό το δύσκολο […]

Παίρνει κεφάλια η Νέα Δημοκρατία στην Πελοπόννησο- Ο Σιδέρης από τους τρεις πρώτους…

Η απόφαση από τα…υψηλά κλιμάκια της Πειραιώς είναι ειλημμένη και απλά είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί. Πιθανότατα μάλιστα αυτό θα συμβεί σήμερα. Στην Νέα Δημοκρατία έχουν μπει εδώ και καιρό σε προεκλογικό… συναγερμό και βρίσκονται σε εξέλιξη οι διεργασίες ώστε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι πανέτοιμο όταν ξεκινήσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος […]