19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ για τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο της Προέδρου Φώφης Γεννηματά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας και οι τοπικές οργανώσεις του Νομού μας, εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο της Προέδρου Φώφης Γεννηματά.

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας είναι φτωχότερος από σήμερα.

Η Πρόεδρος κατάφερε να εμπνεύσει και να ενώσει με τον χαρακτήρα και την δυναμικότητα το εγχείρημα της ανασυγκρότησης του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας και του δημοκρατικού σοσιαλισμού.

Η διαδρομή και οι μάχες που έδωσες  αποτελούν την παρακαταθήκη και την εγγύηση για την διεύρυνση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης όπως την οραματίστηκες.

Το χαμόγελο σου θα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα….

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Περισσότερα Άρθρα

Αστυνομικές ταυτότητες: Ξέχασαν να συμπεριλάβουν τα δακτυλικά αποτυπώματα στα νέα δελτία!

Οι κυβερνητικές γκάφες δεν έχουν όριο, όπως  όριο δεν έχουν και οι κυβερνητικές προσθήκες… της τελευταίας στιγμής. Στις σχετικές υπουργικές αποφάσεις για τα  πολυδιαφημιζόμενα  νέα δελτία αστυνομικών ταυτοτήτων ξέχασαν οι συναρμόδιοι υπουργοί να προβλέψουν- παρά το γεγονός ότι το είχαν εξαγγείλει – ότι οι νέες  αστυνομικές ταυτότητες θα έχουν δακτυλικό  αποτύπωμα και τώρα στο και  […]

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: 5 προτάσεις για μια πραγματική προοδευτική σοσιαλδημοκρατία

Ομιλία Παύλου Χρηστίδη στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Συντρόφισσες και σύντροφοι, Είμαστε μπροστά σε μια εξαιρετική ευκαιρία, σε μια πολύ απαιτητική εποχή. Ευκαιρία όχι μόνο για το κίνημά μας αλλά για την πατρίδα μας. Να γίνουμε εμείς εκείνοι που θα κερδίσουμε τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη.  Τώρα που ο κόσμος έχει περάσει από […]