17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας καλεί όλους τους επαγγελματίες να τηρήσουν τα μέτρα

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 και την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ αρ. 69863/Β΄4829-2/11/20 (εκδόθηκε 3/11/20) από 03 Νοεμβρίου 2020 και μέχρι 30 Νοεμβρίου2020 η χώρα διαχωρίζεται σε 2 επίπεδα Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τον COVID19 αντί των 4 που ήταν μέχρι πρότινος.

α) Ζώνη Επιτήρησης
β) Ζώνη Αυξημένου Κινδύνου

Ο Νομός Αργολίδας εντάσσεται στη Ζώνη Επιτήρησης-Επίπεδο Α που εντάσσονται όλοι οι νομοί που μέχρι τώρα παρουσίαζαν λίγα κρούσματα, αυτοί δηλαδή που μέχρι σήμερα ήταν στο «πράσινο» και το «κίτρινο» από τις 03/11/2020 θα είναι στο « κίτρινο» .

Εκεί θα ισχύουν τα εξής μέτρα:

• Χρήση μάσκας παντού, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
• Περιορισμός της κυκλοφορίας από τις 12:00 το βράδυ έως τις 5:00 το πρωί.
• Εφαρμογή τηλεεργασίας 50% σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
• πλήρης τηλεκπαίδευση στα πανεπιστήμια.
• Απαγορεύονται οι συναθροίσεις.
• Ισχύουν τα μέτρα για κοινωνική αποστασιοποίηση και προσωπική υγιεινή.
• Αναστέλλονται τα επισκεπτήρια σε όλες τις δομές πρόνοιας

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας με κοινωνική ευθύνη καλεί όλους τους επαγγελματίες βιοτέχνες έμπορους και πολίτες να τηρήσουν όλα τα μέτρα ώστε να αποφύγουμε πιθανή αύξηση των κρουσμάτων και ένα γενικευμένο lockdown στο νομό μας που θα είναι καταστροφικό για την οικονομία και όχι μόνο.

 Προστατεύουμε τους εαυτούς μας
 Προστατεύουμε τους πελάτες μας
 Προστατεύουμε τις επιχειρήσεις μας
 Προστατεύουμε την Πόλη μας
 Προστατεύουμε τον Νομό μας

Περισσότερα Άρθρα

Οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Άργους μαθαίνουν για την ανακύκλωση

Επίσκεψη του 2ου ΓΕΛ Άργους στο Δημαρχείο Άργους Μυκηνών. Εκεί ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος μαζί με τον αντιδήμαρχο Χρήστο Πετσέλη υποδέχθηκαν τα παιδιά και μίλησαν μαζί τους για θέματα που άπτονται της ανακύκλωσης! “Μπράβο στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς τους για τις απόψεις και τις ιδέες τους”, σχολίασε ο κ.Καμπόσος.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Μη δίνετε λογαριασμό σε άτομα που ακόμη δεν τα ξέρετε και τόσο καλά. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος και προσπάθεια από τη μεριά τους για να σας πείσουν για τις προθέσεις τους. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Κάποιες στιγμές γίνεστε ιδιαίτερα αυστηροί με όλους και πιο πολύ με τον ίδιο σας τον εαυτό. […]