18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η παραίτηση της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρίας Σαρίδη, έγινε δεκτή

Δεκτή έγινε η παραίτηση της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, Μαρίας Σαρίδη από το Υπουργείο Υγείας.

Την παραίτησή της προς το Υπουργείο Υγείας, είχε υποβάλει εδώ και μερικές εβδομάδες η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας για τυπικούς λόγος καθώς αναμένεται να λάβει τη θέση της επίκουρης καθηγήτριας στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Η απόφαση του Υπουργείου αναρτήθηκε στην Διάγεια και την υπογράφουν τόσο ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης όσο η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ασημίνα Γκάγκα.

Περισσότερα Άρθρα

Στον δρόμο για την Καλαμάτα το ΔΕΗ e-bike Festival

Η πόλη της Καλαμάτας είναι ο επόμενος σταθμός του ΔΕΗ E-Bike Festival, του πρώτου, μεγάλου φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα. Την πρωτοβουλία της ΔΕΗ, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής ενεργειακής μετάβασης και βιώσιμης ανάπτυξης, θα φιλοξενήσει η Πλατεία Β. Γεωργίου της πόλης της Μεσσηνίας το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου 2022, από τις 11:00 μέχρι […]

Κώστας Τζιούμης στο Olympia Forum III: «Παίρνουμε σημαντικά μέτρα για να αντιμετωπίσουμε το ενεργειακό κόστος στον Δήμο Τρίπολης»

Στο Olympia Forum III, το οποίο διοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, παρέστη και τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης. Ο κ. Τζιούμης μίλησε κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας (Παρασκευή, 21/10/2022), στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία. Ο Δήμαρχος αρχικά έθεσε προς τον κ. Πέτσα ζητήματα […]