15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Πελοπόννησος Α.Ε. προκηρύσσει Διαγωνισμό «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ»

Η Πελοπόννησος Α.Ε. (Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α.) προκηρύσσει Διαγωνισμό «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ».

Η προμήθεια αφορά στην ανάπτυξη και λειτουργία ενός προηγμένου περιφερειακού συστήματος διαχείρισης προορισμού (DestinationManagementSystem), τουριστικού ενδιαφέροντος, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα καλύτερης προβολής του τουριστικού προορισμού που λέγεται «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ». Το σύστημα θα συγκεντρώνει και θα παρουσιάζει όλη την τουριστική πληροφορία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και θα ενημερώνεται – επικαιροποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα παρέχοντας ολοκληρωμένες, καινοτόμες, «έξυπνες», υπηρεσίες e-tourism, οι οποίες θα δίνουν στο γενικό κοινό – χρήστες της πλατφόρμας, τη δυνατότητα να γνωρίσουν και στη συνέχεια να επιλέξουν τον προορισμό λαμβάνοντας υπόψη και τις ελεύθερα παρεχόμενες υπηρεσίες (πολιτιστικές εκδηλώσεις / διαδρομές κτλ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το Προηγμένο Σύστημα Διαχείρισης Προορισμού (DestinationManagementSystem) θα αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο Πληροφορικό Σύστημα Διαχείρισης Προορισμού.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Αναθέτουσας Αρχής https://peloponnisosae.gr/

Περισσότερα Άρθρα

Γ. Μανιάτης: “Οι παγκόσμιοι κλιματικοί κίνδυνοι”

Όλα μαζί: Παγκόσμιοι Κλιματικοί κίνδυνοι, γήρανση Ευρώπης, Ελλάδα στην 5η δημογραφικά χειρότερη παγκόσμια θέση, προκλητική κατανομή του πλούτου, εκτόξευση των εκπομπών ρύπων. Δείτε ΕΔΩ

Πρωτοβουλία – Νέα Υποψήφια Στέλλα Τζώτζου

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”  μεγαλώνει και ισχυροποιείται! ΜΑΖΙ ΜΑΣ  και Στέλλα Τζώτζου του Ιωάννη και της Σοφίας, ιδιωτική υπάλληλος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Ηραίο,  μόνιμη κάτοικος Δήμου Άργους-Μυκηνών, παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών.  Είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής, στον τομέα  φιλοσοφίας, παιδαγωγικής και ψυχολογίας, με κατεύθυνση την ψυχολογία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού. […]