18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στη συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έφτασε λίγο πριν την έναρξη της σόλο συναυλίας του διακεκριμένου Έλληνα βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκου το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Την κυρία Σακελαροπούλου περίμεναν για να την συνοδέψουν στο θέατρο η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Κατερίνα Ευαγγελάτου ενώ λίγο νωρίτερα είχε εισέλθει στο θέατρο η πρώην υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η συναυλία του Καβάκου στην Επίδαυρο ερμηνεύοντας Μπαχ αποτελεί ορόσημο στην ιστορία του Φεστιβάλ.

Ο Λεωνίδας Καβάκος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως βιολονίστας για την απαράμιλλη τεχνική του, τη δεξιοτεχνία και την πληρότητα των ερμηνειών του. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ορχήστρες και τους σπουδαιότερους αρχιμουσικούς δίνοντας ρεσιτάλ στις πιο γνωστές αίθουσες συναυλιών και διοργανώσεις.

Περισσότερα Άρθρα

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ – Η αλλαγή είναι στο χέρι σου

Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ανανέωση και διεύρυνση της εκλογικής βάσης της παράταξης μακριά από μηχανισμούς και συστήματα. Ψηφίζουμε επανεκκίνηση για να γίνουμε πρωταγωνιστικό Κίνημα Ξανά. Νεότητα και Ενότητα. Ψηφίζουμε Παύλο Χρηστίδη Μάθε που ψηφίζεις: https://bit.ly/3ofawG7 *Σημεία Ομιλίας Π. Χρηστίδης στην κεντρική εκδήλωση της Αθήνας*_ Στις 5 Δεκέμβρη αλλάζουμε τα δεδομένα. •       Σε […]

Ημέρα Θυσίας του Διασώστη

Η 14 Ιανουαρίου καθιερώνεται από φέτος (2019) ως «Ημέρα Θυσίας του Διασώστη», με απόφαση του Υπουργείου Υγείας για να τιμηθεί η μνήμη του προσωπικού του ΕΚΑΒ, που έπεσε εν ώρα υπηρεσίας. «Η μνήμη των νεκρών θα τιμάται με λιτές και αθόρυβες εκδηλώσεις, κυρίως εσωτερικού αναστοχασμού, οι οποίες θα αναδεικνύουν την κοινή προσπάθεια αυτοβελτίωσης όλων των […]