17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η πρώτη κούρσα της Ελπίδας Καρκαλάτου σήμερα στη Βιέννη

Πρεμιέρα για την Ειρήνη Βασιλείου στο μίτινγκ της Βιέννης, όπου έκανε 53.91 στα 400μ. και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι θέμα χρόνου να σημειώσει καλύτερες επιδόσεις.

Η έμπειρη αθλήτρια επέλεξε να περάσει σχετικά αργά τα πρώτα 200 μ., με αποτέλεσμα να μείνει πίσω. Παρόλα αυτά περίπου 120 μ. πριν από τον τερματισμό ανέβασε ρυθμό και τελικά τερμάτισε πρώτη στη σειρά της και έβδομη στο σύνολο.

Καλό ήταν το ντεμπούτο και της Ελπίδας Καρκαλάτου που διένυσε την απόσταση σε 54.68 – 15η θέση -, πολύ κοντά στο ατομικό της 54.51.

Η Ανδριάνα Φέρρα επέστρεψε πέρυσι στη δράση, μετά την πολυετή απουσία λόγω τραυματισμών, και φέτος στα 400 μ., όπου πέτυχε σήμερα 55.83 (19η θέση), στην πρώτη κούρσα της στην απόσταση ύστερα από τρεισήμισι χρόνια.

Πηγή: sports3.gr

Περισσότερα Άρθρα

Στον Αργειακό Έσπερο B.C. και φέτος ο Βασίλης Δελής

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του θα προσφέρει και φέτος στην ομάδα μας ο εμπειρότατος Βασίλης Δελής, δίνοντας το έναυσμα για τους νέους στόχους που διαμορφώθηκαν μετά τη συνένωση των δύο σωματείων. Ο Βασίλης Δελής αγωνίζεται στις θέσεις 3,4,5 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες Εθνικές Κατηγορίες. Από το εφηβικό του Παναθηναϊκού και την […]