12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η πρώτη πιστοποίηση στον κόσμο για αρχαία ελληνικά

Την πρώτη στον κόσμο πιστοποίηση εκμάθησης της αρχαίας ελληνικής γλώσσας ανακοίνωσε η LanguageCert, θυγατρική του ομίλου PeopleCert -κορυφαίου στο χώρο πιστοποίησης επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων και με παγκόσμια παρουσία οργανισμού.

Μάλιστα, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της σχετικής παρουσίασης ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Βύρων Νικολαϊδης και με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση όλες οι εξετάσεις θα διενεργούνται δωρεάν, ως συνεισφορά της εταιρείας στον επετειακό εορτασμό.

«Η απόφασή μας να προχωρήσουμε στη δημιουργία της Πιστοποίησης της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας, δεν σχετίζεται μόνο με την αγάπη μας για την Ελλάδα. Αποτελεί φόρο τιμής στη γλώσσα που κράτησε τον ελληνισμό ζωντανό στο πέρασμα των αιώνων, στη γλώσσα που κερδίζει αξία διεθνώς, που κερδίζει τον θαυμασμό και τον σεβασμό στο εξωτερικό.

Περισσότερα Άρθρα

Συναγερμός στο Ναύπλιο: Νέα απόδραση από τις Αγροτικές Φυλακές Νέας Τίρυνθας

  Αλλη μια απόδραση από τις Αγροτικές Φυλακές Νέας Τίρυνθας. Συγκεκριμένα χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 8 δύο κακοποιοί κρατούμενοι εργάζονταν στην συλλογή απορριμμάτων. Όταν έφτασαν κοντά στα εξωτερικά κάγκελα, τα πήδηξαν και εξαφανίστηκαν. Πρόκειται για τους Λ.Σ. και Λ.Ν. τσιγγάνους που εκτίουν μακροχρόνια ποινή κράτησης για ποινικά αδικήματα.  

Θα φωτιστεί ο θρυλικός βράχος της Μονεμβασιάς

Την ανάδειξη του θρυλικού κάστρου της Μονεμβασιάς, με νυχτερινό φωτισμό προγραμματίζει η Περιφέρεια της Πελοποννήσου, μ’ ένα έργο προϋπολογισμού 980.540  ευρώ. Πρόσφατα, βρέθηκε στην Τρίπολη η γνωστή σχεδιάστρια φωτισμού, Ελευθερία Ντεκώ, και είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη, παν. Νίκα, για τα θέματα του φωτισμού εμβληματικών ιστορικών – αρχαιολογικών χώρων και μνημείων. Η Ελευθερία Ντεκώ, έχει σχεδιάσει και τον […]