20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Στέλλα Μιζεράκη συγκινεί με το «αντίο» της στον Πάνο Ζάρλα

Ο τραγικός θάνατος του Πάνου Ζάρλα, του νικητή του «Power of love 1», τα ξημερώματα της Παρασκευής, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Τα μηνύματα και οι αναρτήσεις κατέκλυσαν τα social media, ενώ τα όσα έγραψε η Στέλλα Μιζεράκη ραγίζουν καρδιές.

Η ξανθιά πρώην παίκτρια του ριάλιτι γνωρίστηκε με τον Πάνο στο παιχνίδι, ερωτεύτηκαν, έκαναν σχέση και έζησαν μαζί για αρκετό καιρό. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην τον αποχαιρετίσει με συγκινητικά λόγια.

Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ, ό,τι και να γίνει, γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω…. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. “Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκες στην ζωή μου, θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά” μου έλεγες… Αυτό ήταν το τραγούδι μας… Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΠΗΓΗ: reader

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Βασιλεύ ουράνιε παράκλητε

Όταν μια προεκλογική συγκέντρωση ξεκινά με την προσευχή «βασιλεύ ουράνιε παράκλητε, το πνεύμα της αληθείας, ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, ο θησαυρός των αγαθών και ζωής χορηγός, ελθέ και σκήνωσον εν ημίν και καθάρισον ημάς από πάσης κηλίδος…», τότε τα πράγματα αρχίζουν και ξεφεύγουν. Ειδικά όταν πριν από την προσευχή αυτή, τα μεγάφωνα […]

Ο Γιάννης Ανδριανός σε Κρανίδι και Κοιλάδα

Επίσκεψη σε Κρανίδι και Κοιλάδα πραγματοποίησε σήμερα ο Γιάννης Ανδριανός. Εκεί συναντήθηκε μεταξύ των άλλων με τις γυναίκες του λαογραφικού εργαστηρίου στο Κρανίδι. “Οι αξίες και τα ιδανικά του πολιτισμού μας και η δημιουργικότητα των ανθρώπων της Αργολίδας είναι η αφετηρία και η προϋπόθεση της μεγάλης ποιοτικής αλλαγής για τον τόπο μας!”, τόνισε ο υποψήφιος […]