19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου σε διαδικτυακές εκδηλώσεις

Οι διαδικτυακές εκδηλώσεις έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Επιμορφωτική ημερίδα που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.), με τίτλο: «Η βία κατά των Γυναικών: Πρακτικές πρόληψης και αντιμετώπισης στην εποχή της πανδημίας», που απευθύνονταν σε υπαλλήλους της Δημόσιας Διοίκησης, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Ν.Π.Δ.Δ. και χαιρέτησε και ο Υπουργός Εσωτερικών κ Τάκης Θεοδωρικάκος.

Συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για την Ισότητα των Φίλων, υπό την Προεδρία και το συντονισμό της Γενικής Γραμματέως κας Μαρίας Συρεγγέλα, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε διαβούλευση επί των στόχων και των δράσεων του νέου Εθνικού Σχεδίου για την Ισότητα των Φύλων 2021-2025.

Εκδήλωση του ΚΕΘΙ και της UNICEF για την παρουσίαση του Οδηγού για την Εκπαιδευτική Αξιοποίηση του βιβλίου «Ο κόσμος από την αρχή», που απευθύνεται σε έφηβες/εφήβους με σκοπό την ευαισθητοποίησή τους αναφορικά με την έμφυλη βία, που τίμησε με την παρουσία της η Υφυπουργός Παιδείας κα Σοφία Ζαχαράκη.

Στο Webinar με τίτλο «Επιχειρηματική Ανθεκτικότητα» που διοργάνωσε η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών , Πρόεδρος της οποίας είναι η δραστήρια Χριστίνα Φυτέα, με τη συμμετοχή του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη και της Προέδρου της ΕΕΔΕΓΕ κας Σοφίας Εφραίμογλου.

Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου

Πρόεδρος Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας – ΚΕΘΙ

Περισσότερα Άρθρα

Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας στο Ναύπλιο

Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας εγκαινίασε στο Ναύπλιο την έκθεση «Βουλή των Ελλήνων – Σταθμοί μίας διαδρομής σχεδόν διακοσίων ετών» στο χώρο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων το Βουλευτικό την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020. Η εν λόγω έκθεση η οποία οργανώθηκε από το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και […]

Συλλογή ειδών 1ης ανάγκης για τους πυρόπληκτους από το Δήμο Επιδαύρου

Ο Δήμος Επιδαύρου, το Γυμνάσιο και Λύκειο Λυγουριού και ο Σύλλογος “Μάνα – Δράσεις Αλληλεγγύης Επιδαύρου”, για την ενίσχυση των πυρόπληκτων σε όλη την Ελλάδα ανέλαβε πρωτοβουλία συλλογής ειδών 1ης ανάγκης, όπως υγειονομικό υλικό, είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για παιδιά και ενήλικες, απολυμαντικά, καθαριστικά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, νερά – χυμούς, βρεφικά είδη και ζωοτροφές […]