20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Τζένη Μπαλατσινού μιλάει για τον γάμο της: «Δεν έχω βρει ούτε το νυφικό»

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούνιο. Οι δυο τους είχαν κρατήσει εδώ και καιρό την επανασύνδεσή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η αναγγελία του γάμου τους μας βρήκε κάπως απροετοίμαστες.

Η παρουσιάστρια  έκανε τις πρώτες δηλώσεις της on camera σχετικά με το ευτυχές γεγονός και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχουν βρει τους κουμπάρους, αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις προετοιμασίες του γάμου.

Αρχικά, είπε στην κάμερα του Happy Day :«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Είναι σημαντικό, όσο μπορούμε, τα πράγματα που αγαπάμε να τα επικοινωνούμε με τον τρόπο που εμείς κρίνουμε σωστό»!

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ γλυκό να έχεις μια ωραία σχέση με τα παιδιά σου και να συζητάς τα πάντα με ειλικρίνεια και σεβασμό. Δεν έχω βρει ούτε μαλλιά, ούτε μακιγιάζ, ούτε νυφικό για τον γάμο. Θα δούμε αν θα με πάει ο γιος μου στην εκκλησία. Στην αρχή φάνταζε δύσκολο να κρατήσουμε κρυφό τον γάμο, αλλά τελικά έχουμε πολύ καλούς φίλους. Έχουμε επιλέξει κουμπάρους»!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού για τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια:

 

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσκληση-Ομιλία «”Τ΄αηδόνια της Ανατολής”. Ταυτότητα και μνήμη στα τραγούδια των προσφύγων»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή, που συνδιοργανώνουν το Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Harvard, θα μιλήσει o Λάμπρος Λιάβας, καθηγητής Εθνομουσικολογίας, Τμήμα Μουσικών Σπουδών, Φιλοσοφική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με […]

Όταν πιάνεις πουλιά στον αέρα…

Το πουλί βέβαια – ένα μικρό γεράκι, δεν πιάστηκε στον αέρα, αλλά μέσα στο Coffee Park, στην καντίνα του πάρκου εθνικής αντίστασης στη Νέα Κίο. Φαίνεται πως έχασε το δρόμο του, εγκλωβίστηκε μέσα στο χώρο της καντίνας και δέχτηκε με χαρά τη βοήθεια ενός εκ των πρωινών πελατών που απολάμβαναν το καφεδάκι τους. Ο Δ.Δ. […]