18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σε σχολεία του δήμου Άργους – Μυκηνών

Από χθεσινή ανάρτηση του Δημήτρη Κρίγγου στο facebook, διαβάζουμε:

Είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε την Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως σε σχολεία του δήμου μας.

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο μας κ. Δημήτρη Καμπόσο, ο οποίος βρίσκεται σε προγραμματισμένα ραντεβού εκτός Άργους, για την προώθηση δυο πολύ σημαντικών έργων, που δεν μπορούσαν να αναβληθούν, την συνόδευσα κατά την επίσκεψη της στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας όπου και η ίδια διαπίστωσε από κοντά το πολύ καλό επίπεδο των σχολικών συγκροτημάτων, αποτέλεσμα του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος της δημοτικής μας αρχής, το οποίο και η ίδια επισήμανε στις δηλώσεις της.

Για το Δήμο Άργους Μυκηνών και τον ίδιο το Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο οτιδήποτε αφορά τα παιδιά μας είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα και στόχος είναι όχι απλά το καλό αλλά το καλύτερο και σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα δουλεύουμε και είμαστε βέβαιοι ότι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια μας θα είναι και η Υπουργός.

Περισσότερα Άρθρα

Γ. Μανιάτης: «Εθνικά επικίνδυνος στα ενεργειακά ο ΣΥΡΙΖΑ»

Γ. Μανιάτης: «Εθνικά επικίνδυνος στα ενεργειακά ο ΣΥΡΙΖΑ» Ομιλία, ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, στην Ολομέλεια της Βουλής στο νσχ του ΥΠΕΝ για ενεργειακά θέματα 1. Μάτι, 101 νεκροί και ούτε 1 παραίτηση: 101 ψυχές άδικα χαμένες και δεν υπήρχε τσίπα σε κανέναν να παραιτηθεί. Πλημμέλημα για τη δικαιοσύνη, κακούργημα για όποιον στοιχειωδώς έχει συνειδητοποιήσει […]