13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροψία

Με αγωνία αναμένεται σήμερα η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή έξω από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, καθώς θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με τη λήψη καταθέσεων, αλλά και πειστηρίων από τον χώρο στον οποίο βρέθηκε νεκρή η νεαρή.

Με αγωνία αναμένουν οι οικείοι της να διαπιστώσουν αν τα χτυπήματα που έφερε στο πρόσωπο και στο σώμα ήταν αποτέλεσμα πτώσης ή προκλήθηκαν από άλλο άτομο. Η οικογένεια της κοπέλας εμμένει στην πεποίθηση ότι το παιδί τους δεν προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Άλλο ένα στοιχείο που προκύπτει είναι ότι η 16χρονη στο παρελθόν είχε επισκεφτεί κάποιες φορές το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων προχωρώντας σε καταγγελία για περιστατικό βίας.

Περισσότερα Άρθρα

Αυτοκτόνησε ο 41χρονος ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Αγιο Στέφανο με τα τρία κρούσματα κορονοϊού

Αυτοκτόνησε ο 41χρονος ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Αγιο Στέφανο, στο οποίο τη Δευτέρα εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 41χρονος Δημήτρης Καμπανάρος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα. Τη Δευτέρα σήμανε συναγερμός στις υγειονομικές αρχές της χώρας, καθώς ο κορονοϊός χτύπησε ακόμα ένα γηροκομείο της Αττικής, στην […]