18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 31χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν οδηγό αυτοκινήτου 31 ετών σημειώθηκε γύρω στις 9.30 μ.μ. της Παρασκευής στον δρόμο Βόλου – Ν. Αγχιάλου, στο ύψος του Μάραθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του myVolosnet, σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων, ενός Smart με οδηγό τον 31χρονο και ενός άλλου οχήματος στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το smart εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και από τα συντρίμια του, με τη συνδρομή πυροσβεστών απεγκλωβίστηκε χωρίς σφυγμό ο οδηγός του, τον οποίο παρέλαβε μονάδα του ΕΚΑΒ.

Ελαφρά τραυματίστηκαν ο οδηγός του δεύτερου ΙΧ και η σύζυγός του.

Πηγή: myVolosnet

Περισσότερα Άρθρα

Γενική Πρόγνωση Καιρού Ελλάδος

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 25-08-2020 Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού στο βόρειο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, με τοπικούς όμβρους και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Μακεδονία πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους. Το βράδυ στα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί. […]

Τον Απρίλιο του 2024 επιστρέφει το 9ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής διεθνώς, θα διεξαχθεί από τις 27 Απριλίου έως την 1η Μαΐου 2024, θέτοντας για ακόμα μια χρονιά στο επίκεντρο τον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό. Έχοντας καθιερωθεί πλέον ως η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο και ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς στην παγκόσμια ατζέντα του yachting, το […]