17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική – Νεκρός 23χρονος

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο 61ο χλμ της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών- Σάρτης, στη Χαλκιδική.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος και στο οποίο επέβαινε 23χρονος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο δεύτερος.

Ο οδηγός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Πολυγύρου όπου νοσηλεύεται, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το αστυνομικό τμήμα Σιθωνίας.

Περισσότερα Άρθρα

Μετακινήσεις το Πάσχα: Κίνηση και αυστηροί έλεγχοι στα διόδια της Ελευσίνας – Ποια είναι τα έκτακτα μέτρα

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στον σταθμό διοδίων της Ελευσίνας, από πολίτες της Αττικής, που επιχειρούν να φύγουν για την περίοδο του Πάσχα. Ωστόσο, στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που σταματούν όλα τα αυτοκίνητα για ελέγχους, στο πλαίσιο και των αυξημένων, έκτακτων μέτρων που ισχύουν. Ήδη από το πρωί αρκετοί οδηγοί, με φορτωμένα […]

Κώστας Τζιούμης: «Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει δράσεις προληπτικής ιατρικής»

Πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου, για τις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Τρίπολης, με Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου, βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη της Τρίπολης. Η Κινητή Μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας βρίσκεται σταθμευμένη μπροστά από το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, όπου θα παραμείνει για τους επόμενους περίπου δύο μήνες. Γυναίκες της περιοχής μας […]