15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει λέει το Λιμεναρχείο Ναυπλίου

Έκτακτη αναγγελία θυελλωδών ανέμων εξέδωσε από τη νύχτα το Λιμεναρχείο Ναυπλίου στο οποίο κάνει λόγο για βοριάδες εντάσεως έως και 8 Μποφόρ.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου:

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 119/20-02-2020/2200 UTC ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΕΜΥ, για το Νοτιοδυτικό Αιγαίο από 21/01 τουλάχιστον μέχρι 21/10 UTC Βόρειοι 7 ή 8.

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των σκαφών που ευρίσκονται σε λιμένες, αλιευτικά καταφύγια ή όρμους της περιοχής μας:

(α) Να προβούν ΑΜΕΣΑ στην ασφαλή πρόσδεση και τακτικό έλεγχο των σκαφών τους.

(β) Να ευρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για παροχή συνδρομής εφόσον απαιτηθεί.

(γ) Να μην αποπλεύσουν έως τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών ή εφόσον ήδη έχουν αποπλεύσει να επιστρέψουν εγκαίρως σε ασφαλή λιμένα ή όρμο.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση ανάγκης η επικοινωνία με την Υπηρεσίας μας πραγματοποιείται στο κανάλι VHF 12 και τηλεφωνικά στο 2752022974, 2752027022 και στο τηλέφωνο ανάγκης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής 108.

Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Περισσότερα Άρθρα

Φύγαν από την στρούγκα και τους μπέρδεψαν στο μέτρημα 

Φύγαν από την στρούγκα και λιγόστεψαν οι σύμβουλοι του Τατούλη

Χάθηκαν στο μέτρημα οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Τατούλη… Φύγαν από την στρούγκα και τους μπέρδεψαν στο μέτρημα  ,πήρε λίγο χρόνο παραπάνω από όσο είχαμε προβλέψει βέβαια. Ας μας πει όμως κάποιος γιατί έχουμε μπερδευτεί  πραγματικά ,ποιός  είναι ο αριθμός των Περιφερειακών Συμβούλων Πελοποννήσου της παράταξης Τατούλη? 17; 16; 15; 14; ή ακόμα λιγότεροι? Και επειδή […]

Ο ευρωπαϊκός χάρτης του Covid-19

Σε πλήρη καραντίνα η Ιρλανδία και η Ουαλία, τα δύο τρίτα των Γάλλων υπό αυστηρούς περιορισμούς και ρεκόρ κρουσμάτων στη Γερμανία: η κατάσταση είναι «σοβαρή» στην Ευρώπη, το νέο επίκεντρο της πανδημίας, όπως προειδοποιούν σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις. Σύμφωνα με τον απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου, η ήπειρος ξεπέρασε σήμερα τα 8 εκατομμύρια κρούσματα και τους […]