19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου : «Από την Ιδέα στην Επιχειρηματικότητα»

Το πρώτο Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου. Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Μάθηση» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, θα υλοποιηθεί Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου σε Κλειστή Ομάδα την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου με τίτλο: «Από την Ιδέα στην Επιχειρηματικότητα»

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι οι έγκλειστοι του Καταστήματος Κράτησης Ναυπλίου μέσα από ένα επιχειρηματικό ταξίδι γνώσεων να αποκτήσουν δεξιότητες και οι συμμετέχοντες θα μάθουν να αναγνωρίζουν ευκαιρίες της αγοράς, να αναλαμβάνουν δημιουργικά ρίσκα και να επιχειρούν, μέσω βιωματικών δράσεων και τεχνικών της Δραματικής Τέχνης στην Εκπαίδευση, που θα ενθαρρύνουν την επικοινωνία, την ομαδικότητα, τη συνεργασία και την ενίσχυση της προσωπικότητας.

Εμψυχώτριες:

Κωνσταντία Γραμματικοπούλου (Μάρκετερ-Εκπαιδευτικός)

Ελίζα Κουράκη (Εκπαιδευτικός Αγγλικής Φιλολογίας-Ηθοποιός)

Με την εποπτεία της Ομότιμης Καθηγήτριας Άλκηστις Κοντογιάννη

Χρονική διάρκεια Προγράμματος: 90 λεπτά

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Είστε αποφασισμένοι να φύγετε από ερωτικές καταστάσεις που σας πληγώνουν, χωρίς να δίνετε άλλες πιστώσεις χρόνου. Σίγουρα πιο κάτω σας περιμένει κάτι καλύτερο. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Θέλετε να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά που δεν σας αφήνουν να εξελίξετε την αισθηματική σας σχέση. Σίγουρα κάτι ανάλογο θα κάνει και το συντροφικό σας […]

Εκπαίδευση των δημοτών στα Πυργιώτικα από το ΕΚΑΒ Ναυπλίου

Η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Ναυπλίου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του πρόεδρου της κοινότητας Πυργιωτίκων, για εκπαίδευση των δημοτών στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και τη χρήση ΑΕΑ. Μας περίμενε μια δραστήρια ομάδα που συμμετείχε, ανεξαρτήτου ηλικίας και ιδιότητας ενεργά. Φαίνεται πώς οι καινοτόμες δράσεις ξεκινούν από τις μικρές κοινότητες. Μπράβο σας! Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.