17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα: «Εύπλαστες ιδέες με εύπλαστα υλικά» στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου διοργανώνουν πρόγραμμα Δραματικής Τέχνης στην Εκπαίδευση με τίτλο: «ΕΥΠΛΑΣΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΕΥΠΛΑΣΤΑ ΥΛΙΚΑ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
«Εύπλαστες ιδέες με εύπλαστα υλικά»
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
(ομάδα κλειστή)

Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρατηρήσουν και να συναντήσουν από την αρχή τον εαυτό τους με βασικό σκοπό την αποδοχή και την αυτό-βελτίωση. Οι δράσεις του προγράμματος στοχεύουν στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας, την ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και στην καλλιτεχνική έκφραση. Η προσωπικότητα διαπλάθεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής. Μέσα από το πρόγραμμα θα δώσουμε μορφή στην έως τώρα μεταβλητή πραγματικότητά μας, στηρίζοντας την ιδέα ότι ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξουμε κάτι. Όλα είναι εύπλαστα, το ίδιο και εμείς.

Την ομάδα εμψυχώνουν οι φοιτήτριες:

Ανδριάνα Αγγελοπούλου και Γεωργία Λεβεντοπούλου

Περισσότερα Άρθρα

181η εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο από τους ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

Αγαπητοί/ες εθελοντές/τριες καλή χρονιά με υγεία! Στις καρδιές μας κρύβεται η δύναμη να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, ένα μικρό βήμα κάθε φορά. Με αυτή την πίστη, σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουμε στο Ναύπλιο, τη Δευτέρα 15 και την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, από 16:30 έως 19:30 στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, […]