17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θερμή υποδοχή από τους δημότες στον Δημήτρη Κωστούρο στις περιοδείες της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ

Κερδίζει κάθε μέρα και περισσότερο ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος στις περιοδείες που έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται κάθε μέρα μαζί με την ομάδα της Επόμενης Μέρας.

Κερδίζει την αποδοχή των ανθρώπων και της κοινωνίας γενικότερα , αναγνωρίζοντάς του όλοι τον καθημερινό του αγώνα για όλα.

Ο Δημήτρης Κωστούρος κερδίζει την στήριξη των δημοτών του Δήμου Ναυπλιέων , αφού η δική του στήριξη σε όλους, αλλά και στον καθένα ξεχωριστά και ποικιλότροπα είναι πλέον η ζωή του. Έχει και δίνει απαντήσεις για όσα έχουν γίνει , για όσα δεν έχουν προλάβει να γίνουν και φυσικά για άλλα τόσα που είναι στα σχέδια για να πραγματοποιηθούν.

Ο Δημήτρης Κωστούρος και ως άνθρωπος και ως Δήμαρχος στάθηκε και στέκεται στο ύψος των περιστάσεων , στάθηκε και στέκεται δίπλα στις ανάγκες των ανθρώπων και σήμερα εισπράττει το θετικό κλίμα γι’ αυτόν , δηλώνοντας την αστείρευτη θέληση του και διάθεση για δουλειά και για την επόμενη τετραετία της επόμενης μέρας του Δήμου Ναυπλιέων.

Περισσότερα Άρθρα

Το ΚΚΕ Αργολίδας για την κατάσταση στα νοσοκομεία και τους εθελοντές νοσηλευτές

Η κατάσταση στα νοσοκομεία όλης της χώρας, ειδικότερα σε περιοχές με πολλά κρούσματα covidόπως είναι η Βόρεια Ελλάδα, που καθημερινά όλοι οι υγειονομικοί παλεύουν να ανταποκριθούν σε αυτόν τον πόλεμο, χωρίς να έχουν… πολεμοφόδια, είναι πλέον δραματική. Οι αριθμοί μαρτυρούν αυτό που καιρό τώρα φωνάζουν οι υγειονομικοί και διεκδικεί ο λαός μας, την κατεπείγουσα ανάγκη […]

Απάντηση Κοντοβράκη στον Ζόγκα για το Νεκροταφείο Κρανιδίου

Απάντηση του κυρίου Κοντοβράκη Ιωάννη στην ανάρτηση του κυρίου Ζόγκα Γ. Σπύρου σχετικά με το Νεκροταφείο Κρανιδίου: Κύριε Ζόγκα, Πριν από λίγο ενημερώθηκα ότι δημοσιοποιήσατε, μέσω του FACEBOOK , κάποια ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ σχετικά με το Νεκροταφείο Κρανιδίου ζητώντας μάλιστα επί αυτών απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή. Στην ανακοίνωση σας αυτή λέτε συγκεκριμένα ” ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ […]