12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θετική στον κορονοϊό Βρεφονηπιοκόμος στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα έπειτα από την είδηση ότι μία βρεφονηπιοκόμος βρέθηκε θετική στον κορονοϊό μετά τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις προνοιακές μονάδες.

Μέχρι στιγμής, οι άλλοι εργαζόμενοι των προνοιακών μονάδων είναι αρνητικοί, όπως και τα βρέφη, ωστόσο τα τεστ θα επαναληφθούν σε όλους.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η βρεφονηπιοκόμος τηρούσε τα μέτρα προστασίας.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Γιαννάκος, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι εργαζόμενοι «προσφέρουν φροντίδα πάρα τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού… Και όμως δεν συμπεριλήφθηκαν οι 2600 εργαζόμενοι στο ειδικό επίδομα (δώρο Πάσχα). Θα πρέπει να υπάρξει ρύθμιση για να αποκατασταθεί η αδικία», λέει ο ίδιος.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Γιάννης Ανδριανός στην 11η Γιορτή Ροδιού στην Ερμιόνη

Είχα τη χαρά να παραβρεθώ και στη φετινή γιορτή ροδιού στην Ερμιόνη, μια εξαιρετική πρωτοβουλία για την προώθηση ενός από τα ποιοτικότερα προϊόντα του τόπου μας. Όπως επεσήμανα και στον χαιρετισμό μου, ο συνδυασμός της ευλογημένης αργολικής γης από τη μία πλευρά, και του ανθρώπινου δυναμικού της Αργολίδας από την άλλη, των ανθρώπων με την […]

Ανδριανός: Ακόμη ένα νέο ασθενοφόρο για την Αργολίδα και το Κέντρο Υγείας Λυγουριού

Ύστερα από επικοινωνία του Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανού με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ Γιάννη Καρβέληαποφασίστηκε η παράδοση ενός ακόμη νέου ασθενοφόρου 4×4 στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού το οποίο θα παραληφθεί τάχιστα. Ακόμη, 62.000 ευρώ θα δοθούν στη Νοσοκομειακή Μονάδα Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας για την ανακαίνιση του δαπέδου […]