18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης!


Ανησυχία έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η διοικήτρια του νοσοκομείου Σπάρτης, Ευη Παπαγεωργίου, η οποία όπως ανάρτησε στο προφίλ της στα βγήκε θετική στον κορονοιο.

Να σημειώσουμε ότι η κυρία Παπαγεωργίου έκανε στις 7 Ιανουαρίου το εμβόλιο κατά της πανδημίας και ο Δήμος Σπάρτης παραμένει σε καθολικό lockdown.

Περισσότερα Άρθρα

Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου: Όχι άλλα σκυλιά χαμένα φέτος μετά την ανάσταση! Ασφαλίζουμε όλοι τα σκυλιά μας μέσα στα σπίτια μας!

Φέτος προσπαθούμε να μην χαθεί ούτε ένα σκυλί από τον θόρυβο και τον κρότο των βεγγαλικών μετά την ανάσταση. Πέρσι είχαμε αρκετά θύματα αυτής της λάθους συμπεριφοράς των ανθρώπων όπου αυτοί πήγαν στην ανάσταση και αφήσανε τα σκυλιά τους μόνα τους λυμένα μέσα στις αυλές τους και αυτά με την σειρά τους από τον φόβο τους και την τρομάρα […]

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά, ψευδή κατάθεση και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης στην Αργολίδα

Συνελήφθη, χθες (6.6.2023) και πρώτες πρωινές ώρες στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία ναρκωτικά, ψευδής κατάθεση και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης. Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στον 23χρονο βρέθηκε στην κατοχή του τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Κατά […]