14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς – Η ανακοίνωσή του

Θετικός στον κορονοϊό ανακοίνωσε ότι βρέθηκε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Γιώργος Χαντζηνικολάου.  Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανακοίνωσή του, υποβλήθηκε σε εξέταση αφού το το βράδυ της Τετάρτης παρουσίασε χαμηλό πυρετό.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι υποβλήθηκα σε εξέταση για κορονοϊό και βρέθηκα θετικός.

Το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαρτίου, παρουσίασα χαμηλό πυρετό και εφαρμόζοντας τη σχετική διαδικασία, υποβλήθηκα σε εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας έγιναν γνωστά αργά το απόγευμα της Πέμπτης 12 Μαρτίου.

Κατόπιν συστάσεων των ιατρών και ακολουθώντας το σχετικό πρωτόκολλο, από το βράδυ της Τετάρτης βρίσκομαι σε κατ’ οίκον απομόνωση, χωρίς συμπτώματα». 

Περισσότερα Άρθρα

Τζόκερ: Τζακ ποτ στην κλήρωση για τα 6,3 εκατ. ευρώ

Χωρίς νικητή στην πρώτη κατηγορία ολοκληρώθηκε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ, η οποία μοίραζε περισσότερα από τα 6,3 εκατομμύρια. Αντίθετα, στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκε ένα δελτίο που κερδίζει 117.873,31. Οι τυχεροί αριθμοί: 10, 22, 30, 34, 45. ΤΖΟΚΕΡ: 9.  

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower

Το αεροπλανοφόρο του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών USS Dwight D. Eisenhower που είναι ελλιμενισμένο στη ναυτική βάση της Σούδας, επισκέφτηκε το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο διοικητής των αμερικανικών ναυτικών δυνάμεων στην Ευρώπη και την Αφρική, Ναύαρχος Robert Burke, και ο Υποναύαρχος Scott Robertson, διοικητής της ομάδας κρούσης της οποίας ηγείται […]