13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θετικός στον κορονοϊό υπάλληλος του Δήμου Ναυπλιέων

Blood sample with respiratory coronavirus positive

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει τους δημότες του, ότι βρέθηκε θετικός στον Κορονοϊό υπάλληλος του Δήμου και συγκεκριμένα εργαζόμενος στον ΔΟΚΟΙΠΑΝ.

Ο ιός μετεφέρθη στον υπάλληλο από την μητέρα του η οποία και αυτή είχε διαγνωστεί θετική στον Κορονοϊό.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος και έδωσε εντολή να γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε συνεργασία με τους υγειονομικούς φορείς (Νοσηλευτική μονάδα Ναυπλίου , Κ.Ο.Μ.Υ.).

Τα γραφεία του Οργανισμού έκλεισαν , πραγματοποιούνται άμεσα τεστ σε όλους τους υπαλλήλους του και απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Ο Δημοτικός Υπάλληλος βρίσκεται στο σπίτι του με ήπια συμπτώματα.

Όπως από τις πρώτες ημέρες ο Δήμος Ναυπλιέων αντιμετώπισε με την δέουσα προσοχή, σοβαρότητα και υπευθυνότητα την κατάσταση , έτσι και τώρα έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα πρωτόκολλα που ορίζονται σε αυτές τις καταστάσεις.

Ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν. – Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων θα παραμείνει κλειστός μέχρι και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

Κανονικά θα γίνεται η καθημερινή διανομή του συσσιτίου από το Δήμο.

Περισσότερα Άρθρα

Προσφορά αγάπης από το 4ο Δημοτικό Άργους στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Μετά από επικοινωνία με το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, πραγματοποιήθηκε σήμερα η αποστολή των ειδών που είχαν συγκεντρωθεί από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους. Αφορά παιδικά & βρεφικά ρούχα, παιδικά & βρεφικά κλινοσκεπάσματα, βρεφικό εξοπλισμό, παιχνίδια, τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης. Για ακόμη μία φορά, η ανταπόκριση όλων των γονέων του σχολείου, υπήρξε συγκλονιστική και ξεπέρασε […]

Συνάντηση του Γιάννη Ανδριανού με τους επαγγελματίες εστίασης στο Ναύπλιο

Συνάντηση με τους επαγγελματίες εστίασης στο Ναύπλιο είχε νωρίτερα ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός εν όψει της επανεκκίνησης του κλάδου από την Δευτέρα 25 Μαΐου. Και οι δυο πλευρές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία του κλάδου, παρά τα προβλήματα που δημιουργούν τα μέτρα που θα κλιθούν να εφαρμόσουν, ενώ ο κύριος Ανδριανός αναφέρθηκε […]