17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θλίψη στους Φυσικοθεραπευτές Αργολίδας – Αρκαδίας για την απώλεια του Ανδρέα Κόκκινου

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Φυσικοθεραπείας Αργολίδας-Αρκαδίας μετά την ξαφνική και αδόκητη απώλεια του συναδέλφου μας Ανδρέα Κόκκινου, παραβρέθηκε με αντιπροσωπεία στην εξόδιο ακολουθία του συναδέλφου φυσικοθεραπευτή στις 15/10/2021 στον Προφήτη Ηλία Τρίπολης.

Η Δ.Ε. Φυσικοθεραπευτών Αργολίδας-Αρκαδίας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση προς τους οικείους του.

Αντί στεφάνων οι συναδέλφους της Αρκαδίας συνείσφεραν στη συγκέντρωση χρηματικού ποσού που θα αποδοθεί στη μνήμη του συναδέλφου μας Ανδρέα Κόκκινου.

Καλό παράδεισο Ανδρέα

Η Δ.Ε. Φυσικοθεραπευτών
Αργολίδας-Αρκαδίας

Περισσότερα Άρθρα

Σωτηρία Παπαδοπούλου

Το πόρισμα και το περίσσιο πολιτικό θράσος του Πέτρου Τατούλη…

Κάτι ακούγαμε,κάποιοι το φώναζαν, κάποιοι υπερασπίζονταν με νύχια και με δόντια την ιστορία της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε., δεν εκπλαγήκαμε λοιπόν από το πόρισμα. Σίγουρα έκπληξη αποτελεί η απάντηση του Πέτρου Τατούλη μετά την δημοσιοποίηση του πορίσματος,αν και τίποτα δεν μπορεί να φαντάζει έκπληξη πια με αυτή την παρεούλα. Το πόρισμα μιλάει ξεκάθαρα για κατάτμηση έργου, για […]

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για την απώλεια του καθηγητή Φάνη Κακριδή

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του διακεκριμένου φιλολόγου Φάνη Κακριδή, ομότιμου καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ο Φάνης Κακριδής υπήρξε ένας επιφανής φιλόλογος και καταξιωμένος πανεπιστημιακός δάσκαλος. Με την επιστημονική του έρευνα φώτισε περαιτέρω την αρχαία ελληνική γραμματεία, την αγάπη της […]