19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θλίψη στο Χάβαρι Ηλείας για τον 34χρονο αλεξιπτωτιστή, Κώστα Μελιγκώνη

Από το Χάβαρι του Δήμου Ήλιδας κατάγεται ο 34χρονος αλεξιπτωτιστής λοχίας ΕΠΟΠ, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια νυχτερινής άσκησης στην περιοχή των Μεγάρων.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μελιγκώνη, ο οποίος πιθανότατα λόγω των δυνατών ανέμων βγήκε εκτός της ζώνης ρίψης -κάτι που σήμανε συναγερμό στις Ένοπλες Δυνάμεις και αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Η «είδηση» του θανάτου του, έχει προκαλέσει θλίψη στο Χάβαρι, αφού ο άτυχος 34χρονος διατηρούσε επαφή με το χωριό των γονιών του, παρότι ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μάλιστα, συχνά, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, επισκεπτόταν την περιοχή.

Πηγή: patrisnews

Τελευταία

Περισσότερα Άρθρα

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας

Η Διεθνής Ημέρα της Οικογένειας καθιερώθηκε το 1993 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (A/RES/47/237) και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Μαΐου. Ο ετήσιος αυτός εορτασμός αντανακλά τη σπουδαιότητα που αποδίδει η διεθνής κοινότητα στην οικογένεια ως βασικό κύτταρο της κοινωνίας. Το θέμα του φετινού εορτασμού (2020) είναι: «Οικογένειες σε ανάπτυξη: Κοπεγχάγη και Πεκίνο […]

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου  

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (16.6.2021), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν […]