17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θρήνος και οδυρμός: “έφυγε” ο γιος του Δημήτρη Κρεμμύδα

Ανείπωτη θλίψη…Πενθεί η οικογένεια του προπονητή Δημήτρη Κρεμμύδα…Πενθεί η οικογένεια του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου όπου είναι προπονητής. Πενθεί το αργολικό ποδόσφαιρο, πενθεί η Αργολίδα ολόκληρη.

Ο αγαπημένος του γιός, Γιάννης, “έφυγε” από τη ζωή, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη, βαθιά οδύνη. Είναι ο 15χρονος που σκοτώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε σε μάνδρα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Μαζί του ήταν ένας φίλος του, ο οποίος επίσης τραυματίσθηκε, αλλά είναι εκτός κινδύνου.

Πολλά τα συλλυπητήρια από τις ομάδες της κατηγορίας:

Ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στον προπονητή του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου Δημήτρη Κρεμμύδα για τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου του υιού Γιάννη. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του.

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΘΛΙΨΗ, ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.
  ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΚΡΕ…
Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Αργοναύτη Νέας Κίου, εκφράζουν τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό του 15χρονου Γιαννάκη, γιού του προπονητή του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου Δημήτρη Κρεμμύδα.

Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο…
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Ο Α.Ο. Ασκληπιος Επιδαύρου εκφράζει τα βαθύτατα του συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή του στους γονείς και την αδελφή του μικρού και αγαπητού Γιάννη Κρεμμύδα, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε απο τη ζωή.

Καλό Παράδεισο Γιάννη!

Περισσότερα Άρθρα

Τζόκερ: Διπλό τζακ ποτ στην κλήρωση για τα 3,5 εκατ. ευρώ

Χωρίς νικητές στις δύο πρώτες κατηγορίες ολοκληρώθηκε την Κυριακή (27/6) η κλήρωση και η διαλογή στο Τζόκερ, που μοίραζε περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί: 11, 20, 21, 31, 36. ΤΖΟΚΕΡ: 5.

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Αντώνης Γεωργιάδης

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Αντώνης Γεωργιάδης. Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο Γεωργιάδης ήταν ποδοσφαιριστής στη Δόξας Δράμας η οποία την δεκαετία του 50′ αγωνίστηκε σε τρεις τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας. Στα 31 του ξεκίνησε μια σπουδαία καριέρα, από τη θέση […]