14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στη Νεμέα: Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Τραγωδία στη Νεμέα όπου ένα αγρότης έχασε σήμερα τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε το τρακτέρ με το οποίο έκανε εργασίες στο χωράφι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νεμέα, ο 59χρονος άνδρας ανασύρθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στο χωράφι που είχε στη θέση Τρητός, κοντά στη διασταύρωση της Αρχαίας Νεμέας.

Είναι το δεύτερο αγροτικό δυστύχημα μέσα στη μέρα, καθώς κι ένας άλλος παραγωγός έχασε τη ζωή του όταν εγκλωβίστηκε από γεωργικό μηχάνημα στην Πέλλα.

ΠΗΓΗ: korinthostv.gr

Περισσότερα Άρθρα

Συλλήψεις σε Άργος και Ναύπλιο για ληστεία, κλοπή και ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες 24.7.2020 το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών μια 60χρονη ημεδαπή. Σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για ληστεία. Συνελήφθη, χθες 24.7.2020 το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου ένας 49χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσε τσαντάκι ημεδαπού, το […]

Τραίνα μέχρι το 2022 σε Άργος και Ναύπλιο

Στην ανάταξη της υπάρχουσας μετρικής γραμμής της Πελοποννήσου με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2022 προσανατολίζονται το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και ο ΟΣΕ, με την οικονομική συνδρομή της Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του ypodomes.gr. Πρόθεση είναι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ενός διαγωνισμού για την ανάταξη της μετρικής γραμμής και των σταθμών, με το κόστος του έργου να […]