18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στη Χαλκίδα – Πέθανε 38χρονη από κορoνοϊό

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από τον κορoνοϊό στην Εύβοια.

Θρήνος στη Χαλκίδα καθώς μέσα σε λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή και άλλη γυναίκα 38 ετών από τον κορoνοϊό, σύμφωνα με το evimagr.

H άτυχη γυναίκα ήταν αρραβωνιασμένη και ετοιμαζόταν να παντρευτεί, μετά το τέλος της πανδημίας.

Η 38χρονη έδωσε σκληρή μάχη καθώς νοσηλευόταν για 58 ολόκληρες μέρες, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη με τον covid 19.

Τραγική φιγούρα οι φίλοι και γνωστοί καθώς δεν μπορούν να το πιστέψουν και με αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναρωτιούνται γιατί να κοπεί τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής της 38χρονης.

Περισσότερα Άρθρα

Der Spiegel: «Η εκνευριστική παράσταση του Ερντογάν»

«Η εκνευριστική παράσταση του Ερντογάν» τιτλοφορείται σημερινό άρθρο της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού «Der Spiegel» σχετικά με τη μουσουλμανική προσευχή που πραγματοποιείται σήμερα στην Αγία Σοφία. Ο αρθρογράφος σημειώνει ότι o Τούρκος Πρόεδρος τιμά την φήμη του ως «έμπειρου λαϊκιστή», ο οποίος με κάθε είδους «μαγικά» επιχειρεί αντιμετωπίσει την πτώση της δημοτικότητάς του. «Για τον Ερντογάν, […]

Στην τελική ευθεία το κολυμβητήριο ‘Αργους

Άρχισε να στήνεται το κτίριο του κολυμβητηρίου στο Άργος και  σε 15 μέρες θα είναι έτοιμο όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ενώ θα ακολουθήσουν  οι εσωτερικές εργασίες. “Άλλο ένα όνειρο γίνεται πράξη. Εμείς μιλάμε με τα έργα μας, ενώ οι άλλοι, με ψέματα και σκευωρίες…..χαίρομαι όμως γιατί ο λαός μας κατάλαβε.!!!” δήλωσε […]