13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με νεκρό άντρα κοντά στη φωτιά στη Φιγαλεία Ηλείας

Συναγερμός σήμανε από τη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στη Φιγαλεία Ηλείας. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 29 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και αεροσκάφος.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ilialive.gr, οι πυροσβέστες που έφτασαν πρώτοι στο σημείο εντόπισαν νεκρό έναν άντρα. Αν και αρχικά υπήρχε η εκτίμηση πως το περιστατικό σχετίζεται με την πυρκαγιά, τελικά νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του άντρα οφείλεται σε πτώση από άλογο και συνέπεσε χρονικά ο εντοπισμός του με τη φωτιά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα patrisnews.com, πρόκειται για έναν εκπαιδευτικό, 55 ετών που είχε πάει στο χωριό του για διακοπές. Ο άτυχος 55χρονος είχε κάποια άλογα στην περιοχή που ξέσπασε η πυρκαγιά και μετέβη στο σημείο για να τα πάρει. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε ο θάνατός του, ακόμα διερευνώνται.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: patrisnews.com

Περισσότερα Άρθρα

Σοκ: Εγκατέλειψαν μωρό σε κάδο σκουπιδιών στην Καλαμάτα – Το βρήκε ένας υπάλληλος

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας υπάλληλος καθαριότητας στην Καλαμάτα από αυτό που αντίκρισε μέσα σε κάδο. Ένα μωρό εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε κάδο στο κέντρο της Καλαμάτας , όπως όλα δείχνουν το βρέφος είχε γεννηθεί πριν μερικές ώρες και είναι καλά στην υγεία του. Να σημειωθεί ότι έγινε αντιληπτό από υπάλληλο της καθαριότητας […]

Πύργος: Συνελήφθη γυναίκα για εμπρησμό σε οικοπεδικό χώρο μέσα στην πόλη

Αναστάτωση προκλήθηκε μέσα στη νύχτα στο τέρμα της οδού Γιαννιτσών, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο. Όπως αναφέρει το ilialive.gr, στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα με πέντε άντρες της Π.Υ. Πύργου και έσβησαν την πυρκαγιά, όμως οι περίοικοι κατήγγειλαν πως η φωτιά δεν ήταν ένα ατυχές περιστατικό, αλλά εμπρησμός από γυναίκα που ζει εκεί Στη […]