12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 27χρονου χορευτή – Δύτες θα ψάξουν στον Πειραιά

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 27χρονου Γάλλου χορευτή Τζόις-Τίμοθι Ράντοτσικ. Οκτώ μήνες συμπληρώνονται από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του στον Πειραιά και από τότε δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Έπειτα από σχετική εισαγγελική παραγγελία την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Πληροφορίες σχετικά με περίεργες κινήσεις σε περιοχή της ορεινής Κορινθίας που ενδεχομένως να σχετίζονται με την εξαφάνιση του 27χρονου μετέφεραν τις έρευνες του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ) στο συγκεκριμένο σημείο χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Χρήστος Ράμος μιλώντας στην εφημερίδα ON time είπε ότι νέες έρευνες με τη συμβολή δυτών θα γίνουν στην περιοχή του Πειραιά από όπου και εξαφανίστηκε ο Γάλλος χορευτής.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” η οικογένεια του 27χρονου κλήθηκε να δώσει DNA για πιθανή ταυτοποίηση, ενώ όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Τσιανάκας, δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο Τζόις-Τίμοθι Ράντοτσικ έχει απομακρυνθεί από τον Πειραιά όπου έμενε.

“Παρόλο που υπάρχουν μαρτυρίες για Κρήτη και Μύκονο, μέχρι στιγμής δεν έχει επαληθευτεί κάτι από τις αστυνομικές Αρχές. Υπάρχουν πολλά άτομα με τα οποία ο Τζόις ήρθε σε επαφή και θα έχουν πολλά να πουν στις Αρχές. Κάποιοι από αυτούς ωστόσο δεν βρίσκονται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με μαρτυρίες το τελευταίο διάστημα είχε καβγάδες με άτομα στο χώρο του πανδοχείου όπου διέμενε εκείνο το διάστημα”, ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του Τζόις-Τίμοθι Ράντοτσικ χάθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 21 Αυγούστου από το hostel όπου διέμενε στον Πειραιά.

Πηγή πληροφοριών: ΟΝ time

Περισσότερα Άρθρα

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 14 Μαΐου

Σαν σήμερα στις 13 Μαΐου συνέβησαν τα εξής: 1928 – Αρχίζει η λειτουργία της Τραπέζης της Ελλάδος. 1939 – Η Λίνα Μεδίνα σε ηλικία 5 ετών γίνεται η νεαρότερη επιβεβαιωμένη μητέρα στην ιστορία της Ιατρικής. 1940 – Η γερμανική αεροπορία βομβαρδίζει το Ρότερνταμ. 1948 – Το Ισραήλ ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος και εγκαθίσταται προσωρινή κυβέρνηση. Αμέσως […]

Λαϊκή Συσπείρωση Άργους-Μυκηνών: Προσπάθεια υποβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου Ν. Κίου

Το γεγονός της έντασης της παραβατικότητας στο Δημοτικό σχολείο της Νέας Κίου με αφορμή συγκεκριμένο περιστατικό, εγείρει για πολλοστή φορά το θέμα της προσπάθειας που γίνεται από Δήμο, Περιφέρεια και Πρωτοβάθμια εκπαίδευση υποβάθμισης του Σχολείου. Σε ένα σχολείο με σοβαρά κτηριακά προβλήματα, μεγάλο αριθμό παιδιών ανά τάξη, με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό μια μέρα την […]