13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Ξάνθη: Δύτης βρήκε ανθρώπινο κρανίο

Θρίλερ στην Ξάνθη καθώς δύτης εντόπισε τμήμα ανθρώπινου κρανίου στον βραχώδη βυθό.

Το Β’ Λιμενικό Τμήμα Πόρτο Λαγός του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης ενημερώθηκε τις μεσημβρινές ώρες την Τρίτη ότι ιδιώτης που διενεργούσε υποβρύχια αλιεία στη θαλάσσια περιοχή πλησίον μαθητικών κατασκηνώσεων Αβδήρων Ξάνθης, εντόπισε σε απόσταση 50 μέτρων από την ακτή, τμήμα ανθρώπινου κρανίου στο βραχώδη βυθό. Το ανωτέρω τμήμα εστάλη στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. προς εξέταση, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

ΠΗΓΗ πληροφοριών: makthes.gr

Περισσότερα Άρθρα

Κλειστή η παλαιά εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου λόγω της κακοκαιρίας

Διακόπηκε, λόγω της κακοκαιρίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της γέφυρας του Μεγανίτη, κοντά στο Αίγιο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διακοπή της κυκλοφορίας κρίθηκε αναγκαία, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της συγκέντρωσης μεγάλης ποσότητας νερού και χωμάτων, προερχόμενα από τον ποταμό Μεγανίτη.

Με νέα δωρεά η Euroins Ελλάδος και ο Κ. Μάκαρης ενισχύουν το ΕΚΑΒ Αργολίδας

Το ΕΚΑΒ Αργολίδας ενισχύθηκε άμεσα με υγειονομικό εξοπλισμό, εξαιρετικά αναγκαίο δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας στις οποίες καλείται να ανταπεξέλθει! Με αίτημα που απέστειλε στον Γενικό Διευθυντή της Euroins Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας αιτήθηκε μάσκες υψηλής προστασίας, χειρουργικές μάσκες, ειδικά προστατευτικά γυαλιά, φόρμες πολυπροπυλενίου, γάντια latex καθώς και αντισηπτικά σε […]